Tylsä lapsuus?

Tags: , ,

4 kommenttia - “Tylsä lapsuus?”

 1. mad_llama Kirjoittaa:

  Analyysi Untinen-Auelin kirjoista ei voisi olla tarkempi : ) Jälkeenpäin ajateltuna ne kirjat o aika pimeitä. Mutta kyllä ne teininä uppos oikeen hyvin.

 2. Shadou Kirjoittaa:

  Sain sarjan isoisältäni joskus 12 vuotiaana, kakkososan kannessa kun oli hevosia ;D Äiti oli aika järkyttynyt, kun tajusi mitä luen. Silloin ei tietenkään tajunnut miten korneja nuo kirjat olivat, mutta nykyään ne vain naurattavat. Pelottavaa ehkä, että äiti pitää niistä oikeasti…

 3. Hui_hai Kirjoittaa:

  Sarjakuvakeskuksen näyttelyssä tätä katsoessa oikein naksahti päässä tämän kohdalla, että siinpä se kaikki olennainen olikin. Ihmiskunnan puolen miljoonan vuoden kehitys meni kaksikon piikkiin ja sitten hieman tylsää seksiä. Tosin teininä tätäkin lukiessa tuli hiki, mutta silloin elettiinkin aikaa jolloin jopa Anttilan postimyyntiluetteloa saattoi pitää eroottisena kuvastona. Thai jotain.

 4. Ina Kirjoittaa:

  Ihan mahtava kuvakiteytys!! Untinen-Auel on ollut myös kirjablogien kuumin aihe viime viikkoina, sieltä löysin lukijavinkkinä tämänkin.

Jätä vastaus