My New York diary – osa 3

Tags: ,

6 kommenttia - “My New York diary – osa 3”

 1. mikko Kirjoittaa:

  hyvä matkakertomus. pedantti luonne kun olen niin viilaan pilkkua seuraavasti: obama astuu virkaansa vasta ensi vuonna. näin ollen myös lähditte bush-maasta.
  ei mulla muuta… :-)

 2. vesa Kirjoittaa:

  Mahtava matkakertomus! Kiitos tästä.

 3. grezen Kirjoittaa:

  Mikko: Henkisesti oli jo Obama-maata, virkaanastuminen on vain muodollisuus… Ihan joka puolella myytiin Obama-krääsää ja kaikki tyypit, joiden kanssa kaupungilla puhuttiin, olivat vilpittömän iloisia Obaman voitosta. Tosin New York ei varmaan koskaan ole henkisesti ollut kauhean vahvasti Bush-maata alunperinkään… Ellei nyt sitten vähän aikaa 9/11:n jälkeen.

 4. Rusis Kirjoittaa:

  NYC on aika hyvin päässyt yli WTC:n tragediasta. Ei siitä vieläkään kauheasti vitsailla, mutta ajat ovat muuttuneet. Manhattanin vaalipiirissä hurjat 85 prosenttia äänesti Obamaa. Terrorismin uhalla ei enää voi ratsastaa.

  Tai, kuten Joe Biden sanoi presidenttiehdokkaaksi pyrkineestä ex-pormestari Rudy Giulianista syksyllä 2007: “And the irony is, Rudy Giuliani, probably the most underqualified man since George Bush to seek the presidency, is here talking about any of the people here. Rudy Giuliani… I mean, think about it! Rudy Giuliani. There’s only three things he mentions in a sentence — a noun, a verb, and 9/11. There’s nothing else! There’s nothing else! And I mean this sincerely. He’s genuinely not qualified to be president.”

  Obama on president-elect ja käytännössä hänen sanansa painavat julkisessa keskustelussa jo huomattavasti enemmän kuin Bushin.

 5. hdcanis Kirjoittaa:

  Niin se matkailu avartaa. Hyvia juttuja.

 6. stiina Kirjoittaa:

  Hieno matkakertomus!!

  Mutta tokihan juomavesi täällä kotimaassakin kloorataan… :) Yhdysvalloissa siinä maistuu usein siihen lisätty fluori.

Jätä vastaus