My New York diary – osa 1

Tags: ,

5 kommenttia - “My New York diary – osa 1”

 1. joonasn Kirjoittaa:

  Sori, mut pitää poksauttaa sun CNN hologrammikupla; se on vaan trikkikuva (eli ns. gimmick), oikeesti studioon ei beamattu mitään (“Help me Obi-Wan Kenobi.. You’re my only hope!”), lue vaikka täältä http://gizmodo.com/5076663/how-the-cnn-holographic-interview-system-works

  Mut joo, hyvää raportointia, ilo lukea.

 2. grezen Kirjoittaa:

  Joonas: no kyllä mä sen nyt älysin, ettei se hologrammi siellä studiossa näkynyt :) Mutta oli se silti aika päräyttävä! Ja täysin vailla mitään hyödyllistä tarkoitusta, eli pelkässä kikkailutarkoituksessa tehty. CNN:llä oli hienoimmat grafiikat muutenkin.

 3. Rusis Kirjoittaa:

  Tarkoittaako tämä, että Magic Wallissakaan ei oikeasti ollut taikaa?

 4. HannaV Kirjoittaa:

  Wau, matkapäiväkirjat on ihan parhaita! Tuota Brooklyn Lageria saa muuten Suomestakin, ainakin joskus on ollut mm. Itiksen Alkossa.

 5. Zeroness Kirjoittaa:

  Vaalitulos oli pettymys. Ankeaa, kun ei voi enää angstata samalla mitalla Yhdysvaltojen politiikasta ja sen tyhmästä presidentistä. Eikä Suomenkaan politiikasta ruikuttaminen ole vaihtoehto, se kun ei ketään kiinnosta.

  0

Jätä vastaus