50 faktaa minusta – osa 1

Ollilta napattu meemi, jonka moni muukin näyttää tehneen.

Tags:

10 kommenttia - “50 faktaa minusta – osa 1”

 1. Maiju Kirjoittaa:

  (mainos)
  Suosittelen purentakiskon hommaamista noihin leukanivelvaivoihin. Mä kävin sellaisen keväällä hammaslääkäriltä hakemassa ja nyt ei jumita tai natise enää yhtään, eikä kiskoa ole alkuaikojen jälkeen tarvinnut käyttää kuin ehkä kerta per kk.
  (/mainos)

  Tuo yläpurenta on kyllä varmaan joku sukuvika..

 2. tea Kirjoittaa:

  määki pussasin jotain oksettavuutta joskus 17-vuotiaana sillonku ekaa kertaa seukkasin :((
  mää en laske riparilla pussaamaani poikaa, se oli vaan pullonpyöritystä

 3. no mä taas Kirjoittaa:

  Et sä oo voinu olla pikkutyttönäkää ruma.

 4. grezen Kirjoittaa:

  Maiju: purentavika on äitiltä varmaan… Mut en kyllä muista, minkäläiset raudat sulla oli? Jotkut yöraudat kai? Mähän aina syljin nuo omani yöllä pois, eli veikkaan, että jos hommaisin nyt jotkut, niin sama juttu kävisi.

 5. Maiju Kirjoittaa:

  Mulla oli lapsena sellainen vetokoukkusysteemi ja sitten tekareitten näkönen härveli ja sitten ihan perinteiset raudat, mutta vaan yhdessä hampaassa. Viime käynnillä hommasin tuon purentakiskon, joka on nimenomaan vaan noita jumissa olevia leukoja varten. Se on semmonen muotoiltu muoviläpyskä, joka pysyy ylähampaissa ihan hyvin itsestään kiinni, mulla ei oo pudonnut yön aikana vielä kertaakaan.

  Kaipa nuo nivelet vaivaakin just sen takia, että sitä alaleukaa piti silloin lapsena yrittää väkisin kiskoa yöraudoilla eteenpäin.

 6. pusu Kirjoittaa:

  Itse suutelin ensimmäistä kertaa 20-vuotiaana. Se on jännä juttu, nyt kun se ensipusu on pussattu (ja useita sen jälkeen) niin sen kehtaa sanoa, mutta silloin 20-vuotiaana ensisuudelmaa ennen en missään nimessä olisi kehdannut tunnustaa, etten ole koskaan suudellut ketään.

 7. grezen Kirjoittaa:

  Pusu: Tuo on niin totta!

 8. HannaV Kirjoittaa:

  Olen totaalisen samaa mieltä kakkoskohdasta: lukio oli syvältä. Hirveästi läksyjä ja kaikenmaailman idioottimaisia projekteja yhdistettynä jonkinlaiseen yleiseen teiniangstiin ei ollut kovin mieltä ylentävä yhtälö. Yläasteesta sen sijaan oikeasti tykkäsin ja muistelen nykyisin sitä paljon mieluummin kuin lukiota.

 9. N Kirjoittaa:

  10: tiesin. Paitsi ehkä toiset rumat pikkuvanhat tytöt.

 10. norpatti Kirjoittaa:

  Reetta on niiiin kaunis <3
  Ja todellakin osaat! Nauroin ton kasikohdan kohdalla :D “Ei noin saa sanoa!”

Jätä vastaus