Leave it

Tags: , ,

9 kommenttia - “Leave it”

 1. Maiju Kirjoittaa:

  Jos et halua enää käyttää sitä liiviä, niin mä voin uhrautua ottamaan sen omaan kaappiini.

 2. grezen Kirjoittaa:

  No eiku just nyt taas haluan käyttää… :D

 3. keijjo Kirjoittaa:

  Se on hirvee. Sää olet upee.

 4. grezen Kirjoittaa:

  Miehet ei vaan ymmärrä vaatteita…

 5. keijjo Kirjoittaa:

  Joo, mulle pukeutuminen on rajallisesti viestintää ja pääasiallisesti käytännöllistä: viestin mustalla ja yksinkertaisuudella etten pidä vaateviestinnästä (mutta huivi viittaa terrorisminvastaisen sodan vastaisuuteen ja huolimattomuus proletaaritaustaan), valitsen vaatteita joissa on huppu suojaksi, taskuja työkalujen kuljettamiseen ja jotka esimerkiksi pitävät vettä.

  Nainen (hupakko) ensisijaisesti viestii vaatteillaan muttei ainoastaan ulospäin vaan myös itselleen muistuttaen roolista (työtön akateeminen), haaveista, älyllisestä ja kehollisesta turhamaisuudesta, hyvistä muistoista ja mitä monimutkaisimmista piilotajuisista ilmiöistä. Ulospäin hän eriyttää viettelyn, viestinnän muille naisille, sosiaalisen viestinnän kuten mainonnan (vois mulla vakiduunikin kelvata), leikkauksen suhteessa vartalomuotoihin, koon suhteessa painotilanteeseen, kuluneisuus/uutuus-ulottuvuuden, tahallinen repeytyneisyys/vahingoittuneisuusasteen, metalli suhteessa kasvojen metalliin (ei pidä unohtaa viestintää suhteessa hevimusiikkisektioihin) indeksin, vaaleanpunaisuuden suhdetta pastellijakaumaan ja mustaan tai kirkkaisiin väreihin, merkkituoteindeksiä ja sitten tulee näkyä liikunnallisuushuomautus, nike/adidas/junttituulipuku-valinta sekä viittaus edesmenneisiin sukulaisiin (kts isän mantteli, mummun villatakki, enon juopottelupikkutakki).

 6. Ville H. Kirjoittaa:

  Enon juopottelupikkutakit on parhaita.

 7. Zeroness Kirjoittaa:

  Eipäs yleistetä siellä. Kyllä monet miehet ymmärtävät vaatteiden päälle, omalla tavalla vähintään. Itse ainakin tykkään pukeutua siten että tuntuu jännältä. Eräänlaista itsesuggestiota sekin.

 8. Amina Kirjoittaa:

  Täähän menee muotiblogin suuntaan. :)

  Voi myös olla, ettei ole tässä(kään) iässä säännöllistä elämää, materiaalista turvallisuutta kuin sitä vapauttakaan. ;)

 9. Inchirieri apartamente Bucuresti Kirjoittaa:

  Good day blogger, how does one come up with the most insane post ?

Jätä vastaus