Tapahtumattomuuden taidetta

Tags: , , ,

3 kommenttia - “Tapahtumattomuuden taidetta”

 1. Anna Kirjoittaa:

  Mämmilä t-paita? Do want!

  Mä tutustuin Mämmilään jo ennen kuin osasin lukeakaan. Viime keväänä sain jonkinlaisen Mämmilä-herätyksen, ja kahlasin koko tuotannon uudestaan läpi. Meinasin kirjoittaa, että en ole lukenut sitä uusinta, mutta en ole nyt iha satavarma. Joo en oo. No kuitenkin. Mämmilä on aivan sairaan hyvä! Yhteyskuntakritiikki terävää, joskin inhimillistä. Henkilöhahmot kehittyvät ja ovat, noh, aitoja.Koiviston tapa kuvata suomalaista maisemaa, ah!

  Mutta koska tää on sun blogi, niin en viitsisi kehua pelkästään jonkun toisen taiteilijan töitä. Tykkään myös sun sarjakuvista, ja tää blogi on ehdottomasti yks niistä mun Blogilistan suosikeista, jonka päivittymistä todella odotan!

  Tuli tuosta mieleen, miten onnekas ihminen voi olla: saa miltei joka päivä tuoretta sarjakuvaa loistavilta tekijöiltä!

 2. grezen Kirjoittaa:

  Anna: mä oon kanssa ihan Mämmilä-fani. Uudemmat alpparit eivät harmi kyllä ole olleet niin hyviä kuin 80-luvun tuotanto, mutta se on kai ihan luonnollistakin.

  Mämmilä-paita taas on ehtaa ysäriä ja tuli haltuuni äitini ystävättäreltä, jonka miehen sisar on naimisissa Tape Koiviston kanssa (tai joku tämmöinen yllättävä sukulaisuussuhde siinä oli). Hyvä mökkipaita, etenkin kun mökkikin sijaitsee melkein Mämmilän maisemissa :)

 3. Savitassu Kirjoittaa:

  Mulla on mökkityyli hyvinkin samantyylinen, ilman tölkkiä ja Mämmilä-paitaa tosin. Ikä ei riitä alkoholiin. Paita minulla toki on, mutta ei samanaiheinen. :’D

Jätä vastaus