Kirjoja kirjoja kirjoja

Aimo haastoi minut kertomaan viisi lempikirjaani. Haastan kaikki asiasta innostuvat tekemään omat listansa!

Tags: , , , , , ,

4 kommenttia - “Kirjoja kirjoja kirjoja”

 1. keijjo Kirjoittaa:

  Tämä hyvä pläjähdys. Laita elokuvia myös. Katson paraikaa Kieslowskia, kuten huomaat. Ei siinä mitään, se on valtavan hyvän näköistä mutta kun tekee mieli piirtää ja lukea blogeja ja feissata. Perkeles ettei enää löydy mukaansatempaavia elokuvia paitsi Potterit.

 2. hembou Kirjoittaa:

  Jotkut kirjat kolahtaa kuin metrin halko tai jopa kahden. Itse luin “herkässä” iässä Bukowskia, Henry Milleriä, Ginsbergiä ja L-F Celineä ja täytyy myöntää, että noi kundit “pilasivat” (työ)elämäni…

 3. Kira Kirjoittaa:

  Uuh, miun on pakko tehdä tää kans.

 4. Luci Kirjoittaa:

  Jälkeen kello kymmenen on aivan ihana kirja, itsellänikin oli se, kunnes rakas koirani kusaisi sen päälle :D

Jätä vastaus