Savo-Karjalan matkaopas

blogi191

blogi192

Tags: , , , ,

13 kommenttia - “Savo-Karjalan matkaopas”

 1. keijjo Kirjoittaa:

  Jos teillä olis ollu haulikko tai banjo, olisitteko ampunu uteliaat lehmäparat, nuo villin luonnon airueet?

  Kyllä rakennukset on hieno keksintö.

 2. Elisa Kirjoittaa:

  Meillä ei ole juurikaan ollut mahdollisuutta roadtrippailuun, mutta Jounin kaa ajeltiin Turusta mökille 5 tunnin reittiä (norm. 3,5h). Reitillä ei ollut mitään nähtävää. Paitsi viinitila, jossa ostimme marjaviiniä vanhalta mummolta. Se kyllä korvasi paljon muusta ankeudesta.

 3. pikkulaku Kirjoittaa:

  Ai kävitte Savonlinnassa? Jos olisit ollut ennakkoluulottoman sosiaalinen niin olisin voinut järjestää sen Olavinlinnassa käynnin ilmatteeksi tuttujen oppaiden avulla ;)

 4. grezen Kirjoittaa:

  Pikkulaku: Pitänee ottaa uusiksi Savonlinnan reissu joskus niin saat järjestääkin :) Miehen kummitäti asuu Sulkavalla, niin Savonlinnassa ois periaatteessa helppo käydä samalla reissulla. Linnalippujen hinta olis ollut vielä just ja just budjetin rajoissa (verrattuna Outokummun kaivosmuseon 9 euroon – sekin paikka tuli nähtyä vain ulkoapäin), mutta ahisti porukan ja oopperaturistien määrä, niin ei haluttu sillä hinnalla lähteä tungokseen ryysimään… Hengattiin sitten vaan lähinnä rannan tuntumassa, käytiin torilla syömässä muikut yms.

 5. Kaisa Kirjoittaa:

  Imatralla ei hirveästi nähtävää ole, Koskinäytös ja Valtionhotelli oikeastaan.. Kolmen ristin kirkkokin on ihan hirveä ilmestys. Olisitte pysähtyneet Lappeenrannassa satamassa katsomassa tämän vuoden Hiekkalinnan.

 6. Famous Blue Raincoat Kirjoittaa:

  Saako kysyä, Tom Waitsin Swordfishtrombones-viittaus lie tuo viimeinen? Olen koukuttunut siihen kappaleeseen, ja minulla taitaa olla pakkomielle Waitsiin…. (ja olen btw myös Leonard Cohenin fani, ja olin siinä konsertissakin.. se merkintäsi oli juuri hieno ja sama fiilis minullakin..)

  Muuten, mitä jos tekisit joskus merkinnän, jossa esittelisit suosikkiartistisi (tai vaihtoehtoisesti kappaleet)? Nimeomaan piirtämällä heidät. Näin ehdotuksena.

  pst. kaikkien Cohenista pitävien olisi hyvä tsekata tämä linkki: http://www.thoughtcat.com/cohenator/index.htm

 7. vesapai Kirjoittaa:

  Hahaa, mää kävin viime kesänä aivan varmasti samalla uhrikivellä – tai siis, kävin siellä kivellä saakka! Kilometri ei ollut kilometriä nähnytkään, mentiin lehmäpellon laitaa, ryteikön läpi ja vaikka mitä. Lopuksi lehmihaan jälkeen päädyttiin metsäkonetielle, joka oli ihan kamalassa kunnossa, kunnes sen laidalta löytyi uhrikivi. Se oli semmoinen ruokapöydän kokoinen, muistaakseni about polven korkuinen “pöytäkivi”. Aika vänkä kyllä, ja oli sinne kivaa uhrilahjat jättää, mutta ettepä kyllä mitään erityisen ihmeellistä missanneet. :)

 8. grezen Kirjoittaa:

  Famous blue raincoat: lainaus oli Simon and Garfunkelin biisistä “Keep the customer satisfied” (ja näemmä ihan pikkasen väärin lainattuna, oikeammin menisi “Gee but it’s great to be back home”). Mutta meninpä kuuntelemaan nyt Spotifysta mainitsemasi biisin ja niinpä se näköjään sopii siihenkin.

  Suosikkiartistimerkintä on jopa ollut jonkin aikaa harkinnassa! Ehkä tässä vielä jokin päivä teenkin…

 9. Famous Blue Raincoat Kirjoittaa:

  Kappas, niinpäs onkin, kuuntelen Simon and Garfunkeliakin, mutta en muistanutkaan tuota biisiä. Nyt kyllä mietin, että Waits on varmaankin ihan tarkoituksella lainannut noita (kys. kappalehan on uudempi) tai sitten vain sattumalta käyttänyt täsmälleen samaa ilmaisua. Se ei kuitenkaan ole tärkeä tieto, sillä kummatkin kappaleet ovat (mielestäni) oikein hyviä.

  Hienoa jos tekisit musiikkimerkinnän – Cohenista olis mukava nähdä jälleen karikatyyri kuten konserttimerkinnässäkin. Voi kyllä. Minulla on pakkomielle kaikkeen musiikkiin. Luulen ettei se ole terveellistä, mutta kun elämässäni ei ole kovasti sisältöä.

 10. Mie Kirjoittaa:

  Vai on sitä käyty puukirkkoa pällistelemässä :D Itse en ajattele sitä edes kovin kummosena asiana kun olen koko ikäni täälläpäin asunut.
  Tykkäilen blogistasi!

 11. grezen Kirjoittaa:

  Mie: Joo, omalla paikkakunnalla on vaikeaa olla turisti :)

 12. Naze Kirjoittaa:

  Vähänkö haluaisin tietää miltä näyttäisin jos olisi vuosi 1971!!! Pullonpohjalasit olis ainakin päässä…

 13. grezen Kirjoittaa:

  Mä en edes pysty kuvittelemaan, miten paksut linssit mulla ois! Varmaan jotain 5 cm…

Jätä vastaus