Coincidence? No!

blogi197

Tags: , , , ,

7 kommenttia - “Coincidence? No!”

  1. Tarja Kirjoittaa:

    mulle on myös käynyt muutaman viime viikon aikana samantyyppisiä juttuja. joku aika sitten katselin youtubesta yhdestä perulaisesta tiestä muutaman minuutin jutun, jossa kerrottiin, että se on maailman vaarallisin tie. seuraavana päivänä luin uutisista, että joku bussi oli ajanut siellä samalla tiellä rotkoon. (tietty onhan se vaarallinen tie ja siellä käy varmasti paljon onnettomuuksia, mut silti aika hyvin ottaen huomioon, et tuskin niistä onnettomuuksista edes länsimaalaisissa medioissa uutisoidaan usein.)

    tän lisäksi tapahtui vielä 2 muuta samantyyppistä juttua ihan parin päivän sisällä, joita en nyt muista :( aiemmin mulle on käynyt myös monesti niin, että kun miettii vastausta johonkin kysymykseen, niin se vastaus saattaa tulla esille seuraavassa telkkariohjelmassa tai sanomalehdessä.

    ehkä tiedätkin semmosen internettiin perustuvan “ennustusohjelman” kun “web bot”. se siis ennustaa tulevaisuuden tapahtumia hakukoneiden hakusanoista ja muualla (mm. blogeissa) yleisimmin käytetyistä sanoista. sen toiminta perustuu siihen oletukseen, että jokainen ihminen on tiedostamattaankin intuitiivinen. eli vähän sama satsi kuin sun audi-mies ja pekonit vaikkapa :)

  2. grezen Kirjoittaa:

    Tarja, enpä ollut tuollaisesta “ennustusohjelmasta” kuullutkaan, hyvä idea kyllä!

  3. rhebok Kirjoittaa:

    Hei oispa siistiä jos sitä luontaista intuitiivisuuttaan vois käyttää johonkin muuhun kuin sen ennustamiseen, että 2. Maanantai tekee paluun keikkalavoille. (Yritin tässä taannoin selvittää, että ketä siinä bändissä oikein olikaan ja mitä sille tapahtui ja mitä ne tekee nyt, ja seuraavan päivän Sunnuntaisuomalaisessa oli iso juttu siitä äijästä, joka on nykyään hammaslääkäri, ja lupaili jonkin sortin comebackia.) Pidin tätä tapausta jokseenkin randomina, mutta hitto vie, mähän olenkin meedio tai vähintään mentalisti.

  4. Rami Rautkorpi Kirjoittaa:

    Koskien kohtaa 2:

    Käsittääkseni Audi-mies viittasi laskukaavaan juuri näin, mikä on minusta ihan hemmetin outoa. Senhän on tarkoitus määrittää yläraja ikäerolle, eikä sopivaa ikäeroa. Kahden ihmisen välinen ikäero ei ikinä kasva (ellei liikuta merkittävillä valonnopeuden murto-osilla), mutta kaavan mukainen ikäero kasvaa vuodella kahdessa vuodessa. Onko Audi-miehen mielestä tarkoituksenmukaista, että aina parin vuoden välein on vaihdettava elämänkumppania?

    Hetkinen, älkää vastatko tuohon.

  5. Kai Kirjoittaa:

    Joo, tiedän tunteen! Mullaki näitä “yhteensattumia” tullu varsin usein, esim. pienenä mulle tuli kauhea muumibuumi jotain viikkoa ennen ku Tove Jansson kuoli, kun innostuin David Bowiesta se julkaisi uuden levyn ja lähti kiertueelle, kun olen vuokrannut elokuvan se on tullut seuraavana päivänä telkkarista (mun tuuria) jneh. Pelottavaa joka tapauksessa.

  6. grezen Kirjoittaa:

    Mäkin teen tuota, että vuokraan jonkun leffan, joka tulee seuraavana päivänä tai viimeistään seuraavalla viikolla telkkarista. Ärsyttävää…

  7. Anna N. Kirjoittaa:

    Esko Kiesi pitäisi tappaa. Pelottavinta kuitenkin on, että monen mielesä se on ihan oikeassa. Hyvä äijä. Mitä ne saatanan huumorintajuttomat femakot siellä vikisee.

    Surettaa.