Piirakoita Pietarissa

blogi200

Tags: , ,

11 kommenttia - “Piirakoita Pietarissa”

 1. Puppun Kirjoittaa:

  Voi kuule, venäläinen Nalle Puh on aivan toista ulottuvuutta kuin jenkkien kaupallinen (ruma) keltainen karhu! Vinni Puh on syvän filosofinen ja laulaa ihania lauluja.

 2. Puppun Kirjoittaa:

  OHO minnekäs toinen puolisko kommentistani katosi! :D Näköjään koodisulkeiden sisään!

  MUTTA siis, sydäntä vielä perään ja kuulostaa aivan ihanalta matkalta, varsinkin kun saitte hotellin noin hyvältä paikalta!

 3. keijjo Kirjoittaa:

  Etuoikeutettu jengi vaan pääsee Ryslandiin ja tapaa Saccon njägn njägn njägn. Kasvispelmeneitä.

  – “Kirottua!”

 4. grezen Kirjoittaa:

  Puppun: ainakin Vinni Puh on miljoona kertaa söpömpi kuin joku kirottu Disney-Puh!

 5. sunri Kirjoittaa:

  http://www.youtube.com/watch?v=EuBzKV6XgvA Vinni Puhin sympaattiset seikkailut :)) toivottavasti ei ole laitonta tätä linkkiä jakaa…

  ja vähän tyhmempi kysymys, öhöö… missä pietarissa pääsis vesipiipun luo? kerran oon käynyt pietarissa ja toistekin lähiaikoina, mut vähän hakuammunnaks jäi eka kerta niin vinkki olisi mukava. tosin tehtiin ryhmän kanssa reissu kronstadiin ja törmättiin miliisinalkuihin, se oli mielenkiintoista.

 6. grezen Kirjoittaa:

  Kiitos linkistä! En kyllä muista niiden vesipiippubaarien nimiä, kun mentiin niihin muuten vaan ja huomattiin, että niistä saa vesipiippujakin! Toinen oli Nevskillä joku sushipaikka, ihan Fontanka-kanavan yli menevän sillan juuressa, toinen taas jossain muualla baari. Saattaa olla, että ns. trendikkäämmistä paikoista löytää piippuja helpommin kuin perinteisistä. Se baari ainakin oli aika jänskästi sisustettu ja varmaan trendikäs, olematta kuitenkaan mikään pissis- tai pintaliitopaikka. Vesipiippu vedellä ja omenatupakalla maksoi 200 ruplaa, eli viitisen euroa.

 7. Ville H. Kirjoittaa:

  Neuvostoliiton Nalle Puh on osoitus kommunismin ylivertaisuudesta kapitalismiin nähden. Niin se vain on. Sori.

 8. grezen Kirjoittaa:

  Tuota kirpputoria muuten suosittelen lämpimästi kaikille Pietarin-kävijöille. Löytyy, kun matkustaa metrolinjalla nro 2. Parnasia kohti. Udelnaya-niminen asema. Asemalta lähtee kävelemään oikealle päin, sitten kiskojen yli ja taas oikealle. Välissä on mutakentän lisäksi valtava basaarialue, jossa on myös second hand -tavaraa, kuten vaatteita. Kirpparialue alkaa basaarialueen jälkeen ja sieltä tosiaan löytyy halvalla IHAN KAIKKEA. Tosin neukkumuoviesineitä ei kannata ostaa ellei ole keräilijä, sillä niiden hinnat ovat reippaasti yläkanttiin (kysyin parin hintaa ja olivat n. 1200 ruplaa eli 25-30 euroa).

  En tosin tiedä, onko tuo kirppari auki vain viikonloppuisin. Me käytiin siellä sunnuntaina.

  Aseman vasemmalla puolella (ulos astuttaessa) puolestaan on erittäin sympaattinen pikku kahvila, jonka seinillä oli mm. hauenpää ja hanuri. Täytyy laskeutua talon kellarikerrokseen, portilla lukee vain “Kafe”. Syötiin todella hyvää kaalikeittoa ja blinejä tuolla.

 9. Rusis Kirjoittaa:

  @ Ville H: Kai olet nähnyt (Suomenkin televisiossa pariin kertaan näytetyn) Viidakkokirjan yleisliittolaisen version? http://www.youtube.com/watch?v=Mix_e7cQUhg

 10. Sunri Kirjoittaa:

  ei muna, viimeksi melkein mentiin siihen sushibaikkaankin, mutta sitten paikalla oli kala-allergikko ja toinen halus välttämättä borssikeittoa… Pitää koettaa etsiä. kiitos kovasti!

 11. -rh Kirjoittaa:

  Näin se on. Suomenasemalle pääsee siitä sivusta. Se aseman pieni kokardikarvareuhka-äijä saattaa silti tulla selittämään jotain sen näköisenä, että rauhoittuu 10:llä jurolla, varisinkin jos kuvia näpsii. Vanha “strateginen kohde”, jota ei saa kuvata.

Jätä vastaus