Valmista maailmaa odotellessa

blogi201

Tags:

14 kommenttia - “Valmista maailmaa odotellessa”

 1. Heisi Kirjoittaa:

  Kah, ruusukaalipataa munkin tekisi mieli, nyt kun sanoit.

 2. Aino S Kirjoittaa:

  #10, nam! Miksi suomalaiset miehet pukeutuvat tylsästi, kysynpä vaan.

 3. A. Haukanmaa Kirjoittaa:

  # 10 – oi kyllä! Polvisukkia, peruukkeja ja liehuvahelmaisia puvuntakkeja; näitä ehdottomasti enemmän katukuvaan. :)

 4. Saima Kirjoittaa:

  Kasvikset, reissut ja epookkihemmot on muutamia syitä, joiden vuoksi tunnen hämmentävää samankaltaisuutta kanssasi.

  PS: Aika harva nainenkaan pukeutuu puhtaaseen, tai edes tyyliteltyyn, epookkiin. Eiköhän aloiteta uusi trendi: kansa näyttäväksi!

 5. grezen Kirjoittaa:

  Saima: Joo, ois ihanaa itsekin pukeutua johonkin jännään epookkityyliin… Jos osais itse vaikka ommella pukuja niin olis varmaan helpompaa. Mä pukeudun useimmiten aika tylsästi, pitäisi joskus vähän enemmän revitellä.

 6. stella Kirjoittaa:

  Itsekkin olen menossa New Yorkkiin marraskuussa, lähtö päivää aikaisemmin kuin sulla mutta paluu samana päivänä. lennätkö finnairilla? Mihin hotelliin majoittaudut? Minkälaisia suunnitelmia on matkalle? :)

 7. stella Kirjoittaa:

  oho, katoinkin sun vanhaa blogia, siis tohon nykin matkaan liittyen :D mutta minkälaista siellä oli? Missä hotellissa yövyitte? Missä/mihin paikkoihin kannattaa tutustua(museot ym.)? kiitos jos jaksat vastata :)

 8. grezen Kirjoittaa:

  Stella: Me yövyttiin New Jerseyn puolella Jersey Cityssä sellaisessa vuokrattavassa asunnossa, jossa oli keittiö ja kylppäri. Manhattanille pääsi Path-junalla aika nopsaan, eikä edes tullut kalliiksi (junan lippu oli muistaakseni jopa halvempi kuin New Yorkin metrolippu).

  Käytiin matkan aikana parissa museossa, joista Natural History Museum on ainakin ihan ehdoton. Lauttamatka Ellis Islandille ja Liberty Islandin Vapaudenpatsaalle (joka tosin skipattiin kun palattiin eri lautalla takaisin) on myös aika pakollinen kuvio. Ja Staten Islandin lautta on kuulemma ilmainen ja suositeltava, vaikka sitä ei ehdittykään kokeilla.

  Brooklynin Williamsburg oli ehkä matkan parasta antia, ränsistyneitä taloja ja hipstereitä :) Jos olut maistuu, niin Brooklynin panimo järjestää panimokierroksia. Ja panimoa vastapäätä on kiva second hand -kauppa, Beacon’s closet taisi olla nimi.

  Matkakumppanin baarisuosituksia voi tsekata täältä: http://baariblogi.blogspot.com/search/label/USA ja mullakin on matkapäiväkirjaa blogissa: http://grezen.sarjakuvablogit.com/?tag=new-york

 9. HannaV Kirjoittaa:

  #8: Itiksen Stockalla oli Ready-to-eat-avokadoja, hinta tosin tupla tavallisiin verrattuna. Ostan yleensä muutaman perusraa’an avokadon ja kypsytän niitä muovipussissa keittiön pöydällä, kypsyvät yleensä muutamassa päivässä syömäkuntoon.

 10. grezen Kirjoittaa:

  Hanna, tuo on just tuo, että kypsät maksavat tuplasti… Ei voi syödä avokadoja ex-tempore.

 11. Lilith Kirjoittaa:

  Aivan ihan uus löytö tää sun blogi!
  Tilaan ja linkitän.

 12. Lilith Kirjoittaa:

  Höö! Piti kirjottaa ihana eikä ihan!

 13. Kira Kirjoittaa:

  Vinkki :) avokadot kypsyy päivässä, kun ostat kaveriksi yhden omenan ja laitat kotona sitten avokadojen kanssa samaan pussiin. Mielellään ikkunalle, jotta aurinko vähän kypsyttäisi. Omenaksi kelpaa mikä tahansa, mutta paras ois semmonen samantyyppinen kuin suomalaiset omenat.

 14. Grezen Kirjoittaa:

  Näistä on muuten toteutunut jo neljä! Tai neljä ja puoli, jos tuo Kiran antama avokadojen kypsytysvinkki lasketaan puolikkaaksi :)

Jätä vastaus