Oi muistatko vielä sen baarin

blogi202

Tags: , ,

14 kommenttia - “Oi muistatko vielä sen baarin”

 1. Katri K Kirjoittaa:

  Mm, Särkiniemen baari. Sieltä ostettiin joskus pienenä irtokarkkeja. Pitäisi käydä varmaan verestelemässä muistoja, en ole ikinä aikuisiällä siellä käynytkään. Särkiniemessä vaan on liian hyvänä houkuttimena Rio Grande, which rocks my socks!

 2. Grezen Kirjoittaa:

  Rio Grande on mahtava. Viime lauantaina kun siellä kävin, niin ilahduin, kun sinne oli ilmestynyt Brooklynin panimon American Alea. Joinpa sitä sitten pullon. Ja toisenkin, jolloin taas baarimikko ilahtui: “Hyvä, että joku juo nuokin pois! Sitä on kymmenen pulloa eikä yksikään ole mennyt…”

 3. Terhi Kirjoittaa:

  Bulgarian Sunny Beachillä oli Kiviset&Soraset baari joka oli muka valkoista kiveä ja taisi olla taljojakin jakkaroilla ja polkuauto keskellä paikkaa. Ja tämä siis avaran taivaan alla. Varmaan ihan kamalan kitsch ja siksi aika söpö.

 4. Aino S Kirjoittaa:

  Miten kerrostalon yläkerrassa voi olla baari? Ja sit oon ihmetellyt että miks melkein kaikissa sarjisblogeissa on vakiovarusteena “parrakas poikaystävä”, saako niitä jostain keskitetystä paikasta?

 5. Grezen Kirjoittaa:

  Terhi: Ooh, tuolla on pakko päästä käymään!

  Aino: Ei mtn hajua miksi siellä oli baari. Sinne mentiin vieläpä ihan tavallisen oven läpi, siis se näytti kaikin tavoin ulkoapäin normaalilta kämpältä, mutta sisällä olikin baari, narikka ja karaoke.

  Blogien parrakas poikaystävä saattaa olla yksi ja sama henkilö, kukapa tietää!

 6. v Kirjoittaa:

  heh jumputi jumputi x)

 7. grezen Kirjoittaa:

  Fifth floor on muuten ilmeisesti toiminut jossain vaiheessa myös Kuopion Setan bilepaikkana. Ja sijaintihan oli ihan Kuopion keskustassa, Kuninkaankadulla. Lopetti toimintansa varmaan jo 2000 tai 2001.

 8. Baarien mies Kirjoittaa:

  Fifth Floorilla on imitaatio Helsingin ydinkeskustassa. Mann’s Street -karaoke on samantyyppinen, jos kohta vain etäisesti yhtä ruotsinlaivamainen kuin mainittu kuopiolaismesta. Suosittelen kokeilemaan.

 9. Saima Kirjoittaa:

  Parrakas Poikaystävä kaikkien ulottuville! Tai jospa PP:llä on kehityskelpoisia veljiä, joista sukeutuisi ajan saatossa myös moisia. Tilaan yhden.

 10. HannaV Kirjoittaa:

  Heh, ihan loistava toi jumputi jumputi!

 11. Tiuku Kirjoittaa:

  Kas, olinpa jo melkein unohtanut tuon kalevalaisen baarin (tietämättömille: joo, Uhtuan nimi on tosiaan nykyään Kalevala), kiitos muistin verestyksestä! Mielikuvissa päilyvät venäläinen teknopoppi ja vaaleat hirsiseinät, joita peilipallo ja värivalot valaisevat. Se oli kieltämättä hieman absurdi ilta. :)

 12. hdcanis Kirjoittaa:

  Heh, homopaikoissa on monissa paikoissa erikoistuttu noihin ei-näy-ulospäin-baareihin…muutamassa sellaisessa käynyt joita ei ikinä löytäisi jos ei tietäisi etukäteen osoitetta.
  Hirsimökkidisko kuulostaa kyllä aika päheältä…

  Ja jos mä saan jostain parrakkaan poikaystävän niin mäkin alan pitämään sarjisblogia.

 13. Elina Kirjoittaa:

  Oliko tuo Fifth Floor Kuninkaankadulla? Herättää jotain hämäriä muistikuvia nimittäin. :)

 14. Grezen Kirjoittaa:

  Elina: Joo, Kuninkaankadulla.

Jätä vastaus