Lasten leikit

blogi203

Tags: , ,

12 kommenttia - “Lasten leikit”

  1. keijjo Kirjoittaa:

    Tyylikokeiluja! Vän gää!

    (Kiitos Mari kun piiskaat G:n vireeseen)

  2. jovain Kirjoittaa:

    hei, täähän on ihan Camilla Mickwitziä! Kiva.

  3. Någon Annan - yks Anna Kirjoittaa:

    Muistaakseni vielä leikin jonkin verran tuonikäisenä, mutta mulla ei ollut barbeja. Serkun kanssa leikin niillä, sillä oli barbeja oikein iso kasa. Mulla oli My Little Ponyja, ja kaikenlaisia muunlaisia heppajuttuja, niillä tuli varmaan siinä iässä leikittyä. Näpersin kanssa itse tosi paljon juttuja leikkeihini. Mutta toisaalta muistan sen, että mun oli jo tuossa iässä vaikea eläytyä noihin leikkeihin, ja se oli surullista. Kerran väsäsin kankaasta sellaisen pienen hevosen ja tein sille tallin kirjahyllyyn, mutta kun rakennustyö oli valmis, en enää oikein osannutkaan tehdä sillä mitään.

    No joo, tulin sitten tänne tuputtamaan omia lapsuusmuisteloita! Mutta sille ei vaan voi mitään, että tämänkaltaiset merkinnät kirvoittaa niin paljon muistikuvia ala-asteelta.

    Niin ja todellakin, hieno tyylikokeilu!

  4. Grezen Kirjoittaa:

    Me leikittiin noilla barbeilla muistaakseni ainakin jotain scifityyppistä jutskaa, joka sijoittui tulevaisuuden Plutoon. Hämärä muistikuva on, että nuo “kioskikirjat” liittyi kans siihen, mutta en ole ihan varma. Toinen leikki oli joku Addams Family -tyylinen kauhuperhe. Kirjoitin koulussa myös pari ainetta liittyen noihin meidän barbileikkeihin – mutta en tietenkään maininnut, mistä olin ideani saanut.

    Mickwitz tunnistettu. :)

  5. Petteri Kirjoittaa:

    Mahtavia penskoja!

  6. v Kirjoittaa:

    minä leikin vielä 13-vuotiaana. :) yksikseni ylläri… silloin ne tais kyllä jäädä. olen nyt 23v.

  7. norpatti Kirjoittaa:

    Siis tästä merkinnästä puuttuu se varsinainen kioskikirja! Haluun nähdä/lukee!

  8. Grezen Kirjoittaa:

    Norpatti, ei noissa siis ollut mitään sisältöä, pelkät kannet vaan :)

    Mulle ei ikinä selvinnyt, miten yksi niistä kirjoista oikein oli luokan lattialle päätynyt. Oisko tippunut penaaliin ja sieltä lattialle tai sit tarttunut johonkin lahkeeseen tms. Lahkeisiinhan jäi pienenä (ja isompanakin) kaikenlaista, kuten sukkia ja pikkuhousuja. :D

  9. Anta Kirjoittaa:

    Kyllä täälläkin leikittiin barbeilla ja poneilla johonkin 13-14 vuotiaaseen saakka! :)

  10. Hata Kirjoittaa:

    Mie leikin viela 14-vuotiaana ja mun piti ihan erikseen tutustua naapurin 11 vuotiaaseen tyttoon et ois joku kenen kanssa leikkia. Sen aiti ei kylla ymmartanyt. :P
    Mekin tehtiin noita “kirjoja”, mut me viela yritettiin sotata sinne sisalle uutisotsikoita (muistan vaan yhden “kiinalaisia on niin paljon etta heilta loppui vessapaperi!”…). Sit piiperrettiin paperista pikkuruisia kolikoita ja seteleita etta ois kato sit oikeeta barbirahaa milla ostaa niita..

    Tulipa vuodatus! Mutta ihana piirtotyyli :)

  11. Ulpukka Kirjoittaa:

    Eikä mitä! Itse lopetin Barbeilla vielä onnessani kuudennella luokalla kunnes tämän entryn tapaisen parhaan kaverin kanssa päätettiin että kai meidän pitää lopettaa kun mennään yläasteelle. Tosin leikit olivat enemmänkin siinä vaiheessa “modataan nukeista eri pelien hahmoja”, mutta kuitenkin! I feel you sister!

  12. Ulpukka Kirjoittaa:

    Anteeksi, kirjoitin turhan nopeasti. :D lopetin = leikin