Päätös

blogi205

Tags: , ,

8 kommenttia - “Päätös”

 1. keijjo Kirjoittaa:

  No jos sinne rupee taas liittymään hyvää porukkaa, pitää harkita. Se lienee kuitenkin ainoa puoluerekisterissä jo oleva puolue joka ymmärtää että ihmiset on kuin onkin kaikki laulun arvoisia ja vähä enemmänki.

 2. Aino S Kirjoittaa:

  Heh, mä jäin ihmettelemään sun paitaa, kun en ensin huomannut hihansuita ollenkaan – luulin että sulla on vaan joku tosi rivo liivi päällä!

 3. papaa Kirjoittaa:

  Insert tähän “facebookin tykkää nappula” :D

 4. jPekka Kirjoittaa:

  Onnittelut päätöksestä!

  nimim. erään toisen puolueen vasemmistosiiven jäsen

 5. -rh Kirjoittaa:

  Hyvä, kyllä se tällä tyylillä vasemmiston alamäki taittuu.

 6. nipo Kirjoittaa:

  Vihaan politiikkaa ja ihmisiä jotka arvostelevat toisiaan puolueen perusteella. Eikö ole aika outoa sanoa, että vasuri on ainoa puolue joka näkee ihmiset tasa-arvoisina plaa plaa plaa ja näin samalla kuitenkin lytätä ne muut puolueet ja niitten ihmiset alemmas.
  Ehkäpä oon liian nuori ymmärtääkseni politiikasta mitiä. Sen verran ymmärrän ku histuriaa on opetettu et punane hallinto ei toimi.

 7. Timppa Kirjoittaa:

  Minusta paras puolue vastustaa puolueiden korruptiota, mediamaksua ja sanavapautta. Se puolue ei myöskään tue laitonta nettisensuuria ja haluaa tehdä jotain Ruotsin vakoilulle. Tälläinen puolue olisi hyvä puolue. Mutta hetkinen – meidän eduskunnassa ei taida olla yhtään semmoista puoluetta..?

 8. Timppa Kirjoittaa:

  Ja edistaa sanavapautta piti sanomani. Tuon voisi korjata tuohon edelliseen ja poistaa kokonaan tämän kommentin. :)

Jätä vastaus