Itäisillä mailla

blogi207

Tags: , ,

15 kommenttia - “Itäisillä mailla”

 1. Aino S Kirjoittaa:

  Miten niin ilman aivokoppaa? Koska mennään Siperiaan? :)

 2. grezen Kirjoittaa:

  No en tiedä, onko se virallinen termi, mutta sillä loppui kallo tavallaan heti silmien yläpuolelle. Eli aivoille ei ollut tilaa.

  Oli niin kauhea keli tuolla ja kadut täynnä sohjoista puuroa, että mä palaan Venäjälle vasta lumien sulettua :D

 3. salainen ihailija Kirjoittaa:

  Olet ihana.

 4. grezen Kirjoittaa:

  :)

 5. Mikko Kirjoittaa:

  Joo, kyseessä on anenkefalia eli aivottomuus. Wikipedian mukaan “Suomessa vuosina 1993–2004 syntyneistä sadastatuhannesta lapsesta keskimäärin 3 oli aivottomia, vaikka Helsingin Sanomien nettikeskustelua lukemalla onkin päädytty korkeampiin arvioihin”. Suomessa tällaiset sikiöt tietysti tätä nykyä abortoidaan heti kun tila havaitaan, kehitysmaissa sitten tapahtuu kaikkea muuta: http://en.wikipedia.org/wiki/Baby_K

 6. v Kirjoittaa:

  heips, et sattunut olemaan eilen 27.12. Sibelius-paluujunassa vaunussa 2? :)
  tiedätkö muuten Ermitaasin aukio-oloajat? en nettisivuilta löytänyt. ylihuomenna olisi tarkoitus palata Pietariin ja viettää siellä uusi vuosi.

 7. Nemimonde Kirjoittaa:

  onko tuossa viimesessä kuvassa vespiippu? (vesipiippu)

 8. grezen Kirjoittaa:

  v: Heh, joo, sielläpä just oltiin. Ilmeisesti sitten sinäkin? :) Eremitaasi on auki tiistaista lauantaihin klo 10.30-18.00 ja sunnuntaisin 10.30-17. Maanantaisin suljettu. Ensin ei meinattu käydä siellä ollenkaan, mutta sitten lauantaiksi sattui niin kauhea lumimyrsky että oli pakko keksiä jotain puuhasteltavaa sisätiloissa. Ja kyllä kannatti käydä, varsinkin tuo brittiläisen nykytaiteen näyttely oli aika päänräjäyttävä.

  Nemimonde: Vespiippuhan se. Raiskii sad -nimisessä baarissa Ligovskyin metroaseman kulmassa otettu kuva.

 9. v Kirjoittaa:

  hah voi ei! meinasin tulla morjenstamaan, mutta yritin kerätä rohkeutta, en ollut kylläkään varma että olitko se sinä. itseasiassa miehesi tunnistin paremmin vaikka olen nähnyt vain sarjakuvissa. :P susta olen nähnyt jonkun ikivanhan kuvan missä olet mm. hannan ja norpatin kanssa. muistelisin että sulla oli otsatukka nykyään ja niin.
  pyörin ennen tikkurilaa siinä teidän vaiheilla keräten rohkeutta, mulla oli mustapinkki-takki ja jäin tikkurilassa pois. istuin matkan ajan siinä hyttikopperossa.
  äh nyt harmittaa etten tullut morjenstamaan! :D

 10. Miira Kirjoittaa:

  Tsernobog esiintyy myös Disneyn Fantasian (1940?) loppujaksossa Yö autiolla vuorella :-)

 11. grezen Kirjoittaa:

  v: No tule sit ens kerralla moikkaamaan :D

  Miira: Niin, se taitaa olla se magee paholaishahmo siinä? Ai jai, tekis mieli katsoa Fantasia kun en ole nähnyt sitä kokonaan sitten lapsuuden. Tennispalatsissa oli jokin aika sitten hieno näyttely Euroopan vanhan taiteen vaikutuksesta Disneyn leffoihin, siellä tais olla aika paljon luonnoksia myös Yöstä autiolla vuorella.

 12. L'étranger Kirjoittaa:

  бог lausutaan muuten boh! Ainakin mun sanakirjan mukaan. Taivutettuna se onkin sit taas geenä, esim. “radi boga” (luojan tähden). Kreisi sana.

 13. grezen Kirjoittaa:

  Venäjän kielessä on muutenkin merkillinen g:n ja h:n välinen yhteys… esimerkiksi Mannerheim on venäjäksi Mannergeim.

 14. norpatti Kirjoittaa:

  Mannergei.. hehhehehöhhöh…

 15. aidan Kirjoittaa:

  On kummallista lukea jonkun itselle tuntemattoman blogia ja löytää tuttu nimi tekstistä. Rauha Hannulle

Jätä vastaus