Que? Missä?

Tags: , , , , ,

17 kommenttia - “Que? Missä?”

 1. Aino S Kirjoittaa:

  Miks mulla on kukkamekko?

  Kiva kun piirsit tän <3

 2. jussip Kirjoittaa:

  Lesbo- ja heterosuudelmien ero on siis se, että ensiksimainittu maistuu mintulle ja jälkimmäinen tupakalle?

 3. grezen Kirjoittaa:

  Molempi parempi.

 4. Aino S Kirjoittaa:

  Siinähän se ero pääpiirteissään on.

 5. VesaK Kirjoittaa:

  Minttu sekä Ville. Ohho jaa. Täällä sitä vuan ootellaan toimistolla että Banaanin pakettiauto palaisi Kemistä sekin. Lempi-Petteri kuskaa. Sarjakuvastasi oleellinen välittyy kuten tavallista. Loppukonkkaronkassa ei mittää ihmeempiä, kuivahkoa kana/kala-lasagnea ja kaljaakaljaakaljaa… oli kyl iloinen sessio moottorivenekerhon pihamaalla, lopulta vaan Kemin nuariso, Anni+rovaniemikaverinsa, minä ja VilleH. Iloista häppä-läppää. Ruotsalaiset, Ilpo ja Delisle ja HannuL sikaroivat erillään saunan terassilla. Gyy Dee läksi käppäilemään pitkin rantoja varmaankin mielessään tuleva teoksensa “Kemi”. Sit myö lähettiin hakemaan ihqu Tiina Pystynen hotellilta ja lenneltiin Hellsinkiin, kemiväk hajaantui tahoilleen. Ensi vuonna hän jos hänkin.

 6. Petteri Kirjoittaa:

  Mukavan tunnelmallinen sarjis Kemin festareista. Minusta Ainon mekko oli just tuon näköinen. Paitsi tummempi.

 7. Henna Kirjoittaa:

  Taisin vähän tarrautua tuohon Helsinkiin. :) Mutta siis harrastan pyöräilyä ja asun Kontulan alueella, niin ei Helsinki nyt niin huono pyöräilypaikka ole.
  Aika aarrepaikkoja löytyy kyllä, ja mahtavia maisemia. Olisko tämä avuksi? http://www.kaupunkipolut.fi/
  Sarjakuvasta välittyy että hauskaa oli teillä Kemissä!

 8. Grezen Kirjoittaa:

  Henna, kiitti linkistä! Mä haluaisin harrastaa työmatkapyöräilyä välillä Kontula-Hakaniemi, mutta edellisen kerran kun yritin, niin eksyin jonnekin Herttoniemen teollisuusalueelle. Ärsyttää, kun ei ole mitään selkeitä reittejä. Joten tyydyn tällä hetkellä pyöräilemään vaan väliä Kontula-Itäkeskus ja satunnaisesti tekemään retkiä muuallekin.

 9. Ville H. Kirjoittaa:

  Jope näyttää Karhukoplan kelmiltä!

 10. Petteri Kirjoittaa:

  Mulla on epäilys pussaajasta mutta ei sitä varmaan kehtaa tänne kirjoittaa.

 11. Timangy Kirjoittaa:

  Itse pyöräilen kesät Vantaalta Helsinkiin ja takaisin aivan suoraa reittiä. :) Säästää matkakuluissa.

 12. Grezen Kirjoittaa:

  Petteri: Herra kyllä esittäytyi mutta säilytetään nyt jotakin intimiteettisuojaa :) Vaikka pitäisihän se jo tietää, että kun sarjakuvabloggaajaa pussaa niin seuraavana päivänä on sarjakuvahahmo itsekin.

 13. I Kirjoittaa:

  Helsingissä on ihan kiva pyöräillä jos tyytyy ajamaan lenkkiä eikä ole menossa mihinkään. Jos sitten sattuu haluamaan johonkin tiettyyn paikkaan, on edessä todennäköisesti itkua ja hammasten kiristelyä.

 14. HannaV Kirjoittaa:

  Kevyen liikenteen reittiopas –> http://kevytliikenne.ytv.fi/#mapcenter%28point*2549164*6683186%29mapzoom%286%29 on ihan loistava palvelu meille kaikille, joilla on tapana eksyä pyörämatkalla ;)

 15. jovain Kirjoittaa:

  Särkkäri-nostalgiaa! Oliko Milli vielä sinun aikanasi Minarissa poikien liikkamaikkana? Hänen väitettiin nuornamiesnä seisoneen käsillään viljasiilon reunakaiteella. Siis siellä hitsin ylhäällä. Minä mietin aina koulumatkoillani että mitenkähän siihen isoon vaaleaan pintaan saisi kunnon graffitin…

 16. Grezen Kirjoittaa:

  jovain: Poikien liikkamaikan nimeä en muista, mutta kyseessä oli valtavan lihava ja huonokuntoinen mies, joka istui sateella autossa “kannustamassa”, kun pojat juoksivat pururataa ympäri. En jotenkin usko, että samainen henkilö olisi missään elämänsä vaiheessa kyennyt käsilläseisontaan.

 17. Grezen Kirjoittaa:

  Yläasteella siis tuo, en tiedä oliko lukiossa eri opet liikunnassa kun en enää lukiota Minarissa käynyt. Hassusti näemmä olen laittanut tuon viljasiilon ohi lukioon pyöräilemisen tuohon. Pyöräilinhän mä siitä ohi yläasteellakin, mutta yläkautta – lyskaan pyöräilin alakautta rantatietä. Alareitti onkin nyt muuttunut, kun siitä menee ne Saaristokaupungin sillat.

Jätä vastaus