Kesä ja kalsarit

Tags: , ,

21 kommenttia - “Kesä ja kalsarit”

 1. termostaattori Kirjoittaa:

  No nyt ollaan asian ytimessä. Legginsit – miksi? Miksi ihmeessä hyvät sääret halutaan kietoa johonkin, minkä ainoa arvo on siinä että se näyttää orvaskesi v. 2.0:lta.
  Harvoin on halunnut minkään muoti-ilmiön häipyvän näin nopeasti huitsin hitsiin mistä tulikin.

 2. hdcanis Kirjoittaa:

  Asiasta toiseen, mä voisin mieluusti ottaa t-paidan jossa lukee “Nuoriso bändi”

 3. A Kirjoittaa:

  Legginsit <3

 4. keijjo Kirjoittaa:

  Kannattaa suojautua ihosyövän esiasteelta ja borrelioosilta.

 5. Jamppa Kirjoittaa:

  Legginsit TEKEVÄT JALAT. Etenkin valkohipiäinen nainen tarvitsee jonkin kontrastivärin, jolla näyttää lantionsa, häpykumpunsa, pakaroidensa, reisiensä sekä sääriensä ihana, lihaisat muodot. Legginsit ovat rakkauden vaatteita.

  Lisäksi vanhat nörtit tykkäävät. Tulee mieleen Spandex®-verhoillut scfijumalattaret.

 6. Minorea Kirjoittaa:

  Olisiko enemmän tämä ongelmana, että jos satut olemaan enemmän tai vähemmän housuihminen ja unohdat omaavasio hameen/mekon niin legginssit peittävät paremmin tuon alushousuvaon kuin mitä pelkät alushousut. Itsellä ainakin tällainen ogelma, tosin en legginssejä pidäkään kuin talvella jolloin tungen ne sukkiin ja näky on sama kuin sukkahousuilla. Mutta yritys hyvä kymmenen!

  +lisäinfo joka teitä ei kiinnosta: tämä nuori (20) käyttää miniminimaalisia (onko ne nyt hotpantsit vai mitä) osien mekkojen alla jos tietää, että aiokoo mm. heitellä kärrynpyöriä. Näinollen vilautus ei haittaa!

 7. Elina Kirjoittaa:

  Hahaa! Tämä tyttö ainakin kantaa kalsarinsa ylpeydellä! Paras keksintö, jonka tiedän. ♥

 8. Grezen Kirjoittaa:

  Legginseistä on mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta eikö kukaan puolusta nuorten miesten kalsari-/pyjamashortseja? :)

 9. Lölli Kirjoittaa:

  Legginsien neroushan perustuu kahteen asiaan: 1) niiden kanssa voi käyttää vähän lyhyempiäkin mekkoja ilman, että tarttee pelätä vilauttavansa (esim. olkalaukuilla on pirullinen tapa hilata helma salakavalasti siveellisen rajan yläpuolelle) ja 2) voi käyttää hameita ja mekkoja vähän vilpoisemmallakin kelillä (koska sen toisen vaihtoehdon eli sukkahousujen valmistajat eivät osaa tehdä tarpeeksi pitkiä sukkiksia vaan sellaisia murskaan-varpaasi-tai-valahdan-polviisi-sukkiksia).

 10. Tea Kirjoittaa:

  Sukkahousut on kesällä liian kuumat ja leggarit viilentää mukavasti jalkoja. Plus inhottavaa kulkea pelkät pikkarit hameen alla + mulla ainakin mun kebabrullajalat hankaa toisiaan vasten -> kipeetä -> leggarit pelastaa ja on viileetki vielä. Itte kyllä suosin niitä jotka on about polvenmittaiset ja nuita pitempiäki tuppaan rullailemaan ylemmäs. Käyttäisin sukkiksia aina, jos voisin.

 11. Kf Kirjoittaa:

  Sitäpaitsi leggarit ovat pyöräilevän mekonkäyttäjän pelastus. Kun kaikki matkat käytännössä taittaa fillarilla näin kesäaikaan, ei sitä mekon alaspäin hilaamista jaksa puolen minuutin välein. Yllä mainittu reisien ihon pelastusefekti on myös oleellinen.

 12. norpatti Kirjoittaa:

  VILAUTTELU kunniaan! o/

 13. Tuitui Kirjoittaa:

  leggarit pelastaa mun läskireidet hinkkautumiselta mikä varskin kuumalla säällä on varsin todennäköistä jos joutuu pidempää matkaa käpöttelemään… ja kieltämättä pyöräillessä pelastaa aika paljon ku hame pukkaa nousemaan polkiessa..

 14. ino Kirjoittaa:

  oou nou.. myönnän olevani kalsarimimmi.. :)

 15. Kaisa Kirjoittaa:

  Mä en voi nähdä ihmiskunnalle tulevaisuutta ilman legginssejä. Tai se olisi hirveä dystopia, täynnä hameen alta vilkkuvia kalpeita muhkuraisia hikisiä reisiä ja virttyneitä kulahtaneita pikkuhousuja ja kivuliaita hiertymiä. Unohtamatta palelemista talvisaikaan. Leggingsithän on niin nerokkaat, että niiden päälle voi pukea myös housut. :)

 16. Salla Kirjoittaa:

  Mä taidan kans olla vanha kuin taivas, sillä ikinä en ole käyttänyt leggingsejä enkä käytä. Hameet hameina!

 17. -rh Kirjoittaa:

  Tämä on vähän jotenkin … tämä on jäppismäistä: kiukuttelu ja tärkeily nyt tuon kanssa, mitä immeiset päällään pittäävät.
  Jatkan em. viittauksesta; koska sitä on jatkunut 13-14 v., suoraan sanottuna härmä-webin alusta asti jämpätty, minkä väriset ja millä lahkeenpituudella ja vyötärökorkeudella miesten (vitun koomisen näköiset + valkea väri takaa rannun) alushousut saa alla, siitä on tullut oma sosiaalistamisen muotonsa, johon jos ei yhdy, ymmärtävästi nyökytellen seuraa: tämä on tätä. se kuuluu tänne.
  ´hä?
  Ihan silmiä pitää hierasta, maailma ei saa muuttua: ja uusien sukupolvien on nieltävä wanhat hyvä tavat, ilman että niitä liiemmin kyseenalaistellaan (?).

  siirryn vakaviin johtopäätöksiin: nuorten miesten kalsari-/pyjamashortsit ovat, okei, rennot. Ennen, kauan sitten Losissa oli tuo sama.
  Vaikkakin sitä ennen jossain Viktoriaanisenajan pukeutumisoppaassa saattoi lukea ihan mitä tahansa, tuokaa se mulle. wc-paperi loppui just.

 18. Ville H. Kirjoittaa:

  Ei paskan näkösten vaatteiden haukkuminen liity mitenkään “wanhoihin hyviin tapoihin”. Oikea paikka kalsarishortseille on kaatopaikka.

  Ja kyllä ihan joka naisen kannattaa näyttää sääriä. Muhkuraiset ja rakkoiset on mahtavat. Peukku alas leggingseille.

 19. -rh Kirjoittaa:

  Ei ku siis liittyy …sosiaalistamisessa aina ihminen nielee, mitä ei itsekään hiffaa.
  Mutta voimmehan verrata muuta maailmaa, missä muulla naristaan nettipalstoilla yhtä paljon toisten ihmisten kledjuista kuin härmälandiassa?
  Vittu, tässä kielessäkin jotenkin kuin lingvistisesti istuisi ja eläisi syvä huoli toisten pikkuasioista jotka eivät tosin, kas sattumalta, kuulu mulle eikä sulle pätkäkään vertaa.

 20. Miira Kirjoittaa:

  Hellepäivinä olen ihmetelly, miten ihmiset jaksaa pitää päällä ensin minihametta (jees, viileä vaate) ja sen alla kalsareita. Hiukka reitevämmillä ihmisillä tajuan tuon nyt – noiden perusteluiden jälkeen – mut entä hoikat ihmiset, joiden reidet ei takuulla hankaa toisiaan vasten? Ja oi miksi, MIKSI niitä pitää sanoa legginseiksi? Gansterimeininkiä? Mihin se toinen g häviää?

 21. nyyssi Kirjoittaa:

  Onhan ne nyt vaan rumat nämä kummatkin, ei siitä mihinkään pääse. Mutta käytännölliset ja mukavat jollain oudolla tavalla. Ylipäätään jos haluaa pukeutua tyylikkäästi, pitää aina pukeutua valtavirran vastaisesti. Vaan siten voi tajuta miltä oikeasti näyttää. Ei olkatoppausmuistoille!

Jätä vastaus