“Äitiii, mitä mä tekisin?”

Tags: , , ,

7 kommenttia - ““Äitiii, mitä mä tekisin?””

  1. Kejjo Kirjoittaa:

    Mulla on kauan sitten aloitettu mielenkiintoinen projekti meneillään. Piru ku ikä loppuu kesken.

  2. Jamppa Kirjoittaa:

    Tää sopii vähän liian hyvin mun lokakuufiiliksiin.

  3. hdcanis Kirjoittaa:

    Mulla on ollut eksistentiaalinen kriisi niin kauan että en mä enää edes huomaa sitä. This too shall pass.

  4. Lmmz Kirjoittaa:

    Kas, tervetuloa kerhoon. Vähän samanlaisia fiiliksiä itselläkin ollut jo jonkin aikaa, toki vaihdellen sen mukaan miten muuten sattuu elämä heittelemään. Kuulemma tosiaan vielä vahvemmin niillä, joilla on koulut käytynä, asuntolainat otettuna ja parisuhde rutinoituneena – itsellä sentään on näissä vielä pientä yrittämistä.

    Hyvin totta tuo, että pään sisältä sitä jotakin uutta pitäisi kaivaa varmastikin, huomattavasti helpompaa kuin todellisuuden muuttaminen. Olen kovasti koettanut ruoskia itseäni että jos kanssa joskus taas kynään tarttuisi ja rupeaisi piirtämään, mutta toistaiseksi aina tullut jotakin “tärkeämpää” tekemistä tielle. Jos sinulla taas piirtäminen on jo arkea, niin ehkä kannattaa yrittää jotakin muuta konkreettisia lopputuloksia tuottavaa puuhastelua sitten rinnalle…

  5. -rh Kirjoittaa:

    Elämän epätyydyttävyys – buddhalaisuus pitää sitä suurena siunauksena, tärkeänä askeleena. eivät ne varmaan, IMO, ole toisetkaan askeleet sen iisimpiä.

  6. -rh Kirjoittaa:

    Lmmz Kirjoittaa:
    … mutta toistaiseksi aina tullut jotakin “tärkeämpää” tekemistä tielle.

    Niinpä, Lmmz. Mulla oli tuossa musahommissa sellainen ettei nyt lähde. mutta vai niin venähti että meni melkein savolaisen supersankarin Vituixmänin piikkiin koko projekti. aivan julmettu duuni koota itsensä, kun ote kerran kunnolla kirpoaa.

  7. Abba B. Kirjoittaa:

    Pitäisi koittaa sellaista tuottavaa kasista neljään taiteilijuutta, puku päälle ja toimistoon. Välienergiaa kasviautomaatista, illalla lenkille (naisille spinning). Kesäksi tähdätään maratoniin. Lounaalla voisi rupatella muiden sarjakuvakirjaa/maalausta/lyhytelokuvaa/runokokoelmaa/dokumenttia työstävien kanssa.