Nainen on naiselle nainen

Tags: ,

12 kommenttia - “Nainen on naiselle nainen”

 1. Timo Kirjoittaa:

  Vaimolta kysäisin ja sen mielestä ei oo tupakointi yhtään seksikästä… Mun mielestäni se näyttää yhtä hölmöltä ja haisee yhtä pahalta molemmilta sukupuolilta. Noh, mutta se ei tainnut olla jutun ydin. Ó_o ^_^
  (kunhan moralisoin asian vierestä…)

 2. Någon Annan - yks Anna Kirjoittaa:

  Hienoa pohdintaa! Mä oon törmännyt tähän naisilmiöön yleismaallisesti, mutten onneksi omassa tuttavapiirissäni. Joko oon helvetin onnekas tai sitten vain helvetin sinisilmäinen. *blink blink*

 3. Keijjo keijo.ahlqvist@gmail.com http://www.keijjo.net/wordpress/ Kirjoittaa:

  Tuntuu kuitenki häijyltä elukoitten rääkkäys. Ja kysyntä synnyttää rääkkäyksen. Että jos moralisointia moralisoikin, sen takana on kiven kovat ilmiöt.

 4. JussiP Kirjoittaa:

  Kirjastonhoitajaporsas! Mmmmmm. Sexy.

 5. pikkulaku Kirjoittaa:

  Se tekeekin mun asennoitumisesta feminismiin hieman haasteelliseksi, kun usein tuntuu että nainen on naiselle pahempi susi kuin yksikään mies. Mä en oikeastaan muista, milloin joku mies olisi yrittänyt kertoa mulle, millainen mun pitäis olla*, kun taas toisilla naisilla tuntuu olevan mulle paljon sanottavaa vaatteista, hiuksista, perhepolitiikasta ja taloudenhoidosta.

  Kamala tuo patriarkaatti, kun se aivopesee naiset käymään toisiaan vastaan.

  *Eiku nyt muistankin, mutta sen miehen naispuolisko oli vielä hirveämpi moralisti, joten miehen sovinistinen painostus jäi melkein huomiotta.

 6. Grezen Kirjoittaa:

  Jotkut lastenhoidolliset kysymykset (kuten imetys) ovat varmaan niitä pahimpia.

 7. Tipsu Kirjoittaa:

  En ole kyllä moiseen ilmiöön törmännyt, ja yhtä lailla kyllä päivittelen itsekseni niin miesten kuin naistenkin syömä-/kommunikointitapoja (kun siis ei oikeasti ole mun asiani mitä joku uppotuntematon tunkee suuhunsa, mutta kunhan huokailen sisäisesti) MUTTA.. olisko näin päin että se kommentointi ja muu asiaton huomauttelu ei ole oikeesti mitään “selkään puukotusta” tahi muuta nokittamista (siis jos nyt puhutaan naisten keskinäisestä hölisemisestä) vaan sitä että ajatellaan ekaksi että mies on mies ja se on jotenkin niin erillainen naisesta ettei siltä voi vaatia ymmärrystä samalla tavalla. Eli siis ihan kylmästi ja ajattelemati aliarvioidaan ekaksi se mies. Ja sitten huomautellaan toisille naisille niiden olemisesta kun koetaan että kun ne on naisia niin meillä on jotenkin sanomaton yhteisymmärräys ja vastuu toisistamme tavalla jolla mies ja nainen ei voi keskenään kokea ja samalla myös jotenkin muka tiedämme että nainen voi ja pystyy ja naisen pitää olla aina parempi ja parantamassa itseään. Siis että tuommoinen asiaton kommentointi on siskollista huolenpitoa esitettynä tavalla josta käy aika selväksi ettei suomalaiset oikeesti osaa puhua asioista. Me vaan valitetaan.
  Näin ajattelee hän. :D

 8. grezen Kirjoittaa:

  Tipsu: noin mäkin oon asian tulkinnut. Että enemmän semmoinen “pojat on poikia” -meininki.

 9. hdcanis Kirjoittaa:

  Miehille on tyypillisempää “se on ihan hyvä noin”-asenne, tai “asialliset hommat hoidetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat”. Naiset, no, tuohan on havaittu että esim. huomattava valtaosa naisiin kohdistuvista ulkonäköpaineista tulee niiltä muilta naisilta, lastenhoidossahan Ei Vain Voi onnistua ja varmaan ei kai sitten missään muussakaan.
  Ja omien anekdoottisten havaintojeni mukaan niistä ihmisistä jotka hakemalla hakevat muista ihmisistä vikaa 100% on naisia (mikä ei tarkoita että kaikki naiset tai edes enemmistö olisi tällaisia…)

 10. Dea Kirjoittaa:

  Kai lisäät 2011 kiellettyihin sanoihin sanan jytky? Sitä odotellessa…

 11. Grezen Kirjoittaa:

  Dea, tätä on kyllä ehdotettu. On tämän vuoden tähänastisista sanoista se ehdottomasti kielletyin.

 12. -rh Kirjoittaa:

  Jussi Pieru-Vitsi ja muut yk:n peruskirjan vastaiset jytkyt …

  Niin, se `neekeriukko´ pannilistalle.

Jätä vastaus