Blokki

Tags: ,

8 kommenttia - “Blokki”

 1. Keijjo keijo.ahlqvist@gmail.com http://www.keijjo.net/wordpress/ Kirjoittaa:

  Alkaa näyttää jo hyvältä.

  Ihmisen tietoisuus ei välttämättä pidä siitä mitä mieli ja sen ohjaama kroppa haluaa ilmaista. Jos sen päästää irti ja antaa tuottaa, muut tykkää.

 2. Mirva Kirjoittaa:

  Mulle kävi ihan samalla tavalla monta vuotta sitten. Piirtäminen ei vaan onnistunut enää vaikka olisin kuinka halunnut. Epätoivohan siinä iski. Mut nyt olen huomannut et olis heti kannattanut vaan ruveta kokeilemaan erilaisia taiteen muotoja. Se virkistää ja pysyy into tekemiseen. En ole vieläkään piirtänyt mitään kunnollista mutta teen kaikkea muuta hauskaa käsitöistä lähtien. Tulee se sama onnistumisen tunne kuin ennen tuli piirtämisestä. Olishan se kiva taas joskus aloittaa…mulla on koskematon luonnosvihko jatkuvasti pöydällä tarjolla sitten kun paperi taas kutsuu.

 3. Ninni Kirjoittaa:

  Mä olen huomannut, että noita vaiheita tulee kohdalle aina toisinaan ja välillä tuntuu myös, että osaaminen tilapäisesti taantuu. Ahdistaahan se, mutta ajan kanssa olen myös oppinut luottamaan siihen, että aikanaan kaikki loksahtaa jälleen paikalleen. Se, onko itselle paras ratkaisu pitää taukoa vai pakottautua piirtämään, lienee maku- ja temperamenttikysymys. Kärsivällisyyttä siis :)

 4. jPekka Kirjoittaa:

  Onko nuo tehty kuulakärkikynällä? Makean näköistä jälkeä.

 5. Grezen Kirjoittaa:

  jPekka: Joo, kuulakärkikynällä.

  Oon mä jotain piirtänyt, en vaan mitään ns. blogityylillä. Voisin silti laittaa tänne, kunhan ehdin skannata.

 6. -rh Kirjoittaa:

  Olikos se nyt tämä ihmis-wagner Jussi Tuomola, joka kun vuosia sitten piirsi vähänkin psykedeliaan viittaavia juttuja trippisarjaan, lehdet ne osasivat het töitä tilatessaan ronklta, ettei niitä.
  Tällaisia rajoitteita, kaikenlaisia, voi kohdata, taiteessa kuin taiteessa. Mutta kun ymmärtää, mistä siinä on kyse; puheessa pelittää ensimmäisen elinvuoden aikana kehittyneen psyykkisen minän perusturvan puolustusmekanismi, ei se niin haitanne.

 7. Holle Kirjoittaa:

  Hyvä merkki, siitä se lähtee.

 8. arua Kirjoittaa:

  Minulle sanottiin, ettei mitään blokkia ole olemassakaan. Mutta se vaikuttaa hyvin todelliselta silloin kun mikään ei tunnu onnistuvan yrityksistä huolimatta, tai kun ei vain jaksa piirtää sillä innolla kuin pitäisi.
  (Kaikkein ärsyttävintä on katsoa vuosin takaisia töitä ja todeta, että ne ovat parempia kuin nykyiset…)

Jätä vastaus