Kyllä hippi on hipille hippi

Tags: , , ,

11 kommenttia - “Kyllä hippi on hipille hippi”

  1. kittyfane Kirjoittaa:

    Olen itse hippeillessäni kokeillut luomukookosöljyä, ja se on ehkä monikäyttöisin tuote jonka tiedän. Sopii niin ruoanlaittoon, hiustenhoitoon, vartalovoiteeksi, kuin aurinkosuojaksi. Jotkut käyttävät sitä myös deodoranttina, mutta itse käytän siihen tarkoitukseen mieluiten ruokasooda-tahnaa. Toimii, eikä tuoksu millekään (toisin kuin kaupan “hajuttomat” dödöt).

  2. Keijjo Kirjoittaa:

    Harmittaa että josain kuluttajainstanssissa verrattiin pesupähkinöitä puluvereihin ja todettiin pesuteho heikoksi. Kun kokeilin, ihan kelpas, mutta kai se pelkkä vesipesukin sit piisas. Jos kerran on testattu niin ei voi olla hyviä pesupähkinet perkele.

    Vapaa rakkaus takaasin heti.

  3. blogistasi pitävä Kirjoittaa:

    kuukuppi on elämänpelastaja. :)

  4. Anta Kirjoittaa:

    Oi, taas yksi uusi kuukupin kannattaja! Piristi päivääni, itsekin olen onnistuneesti markkinoinut eteenpäin kyseistä kapistusta.

  5. HannaV Kirjoittaa:

    Hmm, mistä ostit tuota palashampoota?

    Nimim. “Sähköpää”

  6. grezen Kirjoittaa:

    HannaV: Shampoon (ja kuukupin) ostin http://www.leastore.fi -verkkokaupasta, mutta näkyi tuota olevan myös Ekolo-kaupassa Hakaniemen Toisella linjalla. Ruohonjuurestakin löytää varmaan.

  7. HannaV Kirjoittaa:

    Kiitos :)

  8. kookos Kirjoittaa:

    Hei, voitko linkittää ne muutamat blogit jotka mainitsit alussa?

  9. grezen Kirjoittaa:

    No ainakin Kemikaalicocktailista (http://www.kemikaalicocktail.blogspot.com/) löytyy kattava valikoima luomukosmetiikkatestailuja. Ja samaisen blogin linkkilistasta muitakin ekohippeilyblogeja. http://kuukuppikunta.net -sivuston keskustelufoorumilla taas on keskusteltu kuukupin lisäksi myös luomukosmetiikasta ja muista vastaavista aiheista.

  10. Anu Kirjoittaa:

    Ooh hienoa, olen itsekin hörhähtänyt mm. kemikaalicocktailiin ja siirtymässä luonnonkosmetiikkaan askel askeleelta. Hippeily kunniaan.

  11. Lina Kirjoittaa:

    Meillä käytetään pesukoneessa huuhteluaineena tavallista etikkaa. Suosittelen. Auttaa pinttyneeseenkin hienhajuun (urheiluvaatteet!) ja pitää samalla koneen kunnossa. Esim. jos on joskus erehtynyt pesemään koneellisen pyykkiä zeoliitteja sisältävällä pesuaineella, niin ne jämät lähtevät etikalla nevadaan koneen uumenista.

    Samoin oon ihan rakastunut Ole Hyvä -sarjaan, jota saa ainakin ekokaupoista ja Punnitse & Säästä -ketjun liikkeistä. Niiden käsipyykkiaine on sappisaippuapalan parina lyömätöntä kamaa ja sampoot toistaiseksi ensimmäisiä joista ei tule näppyjä päänahkaan.