Naisen päivä


Toiseksi viimeinen ja kolmanneksi viimeinen sivu menivät näemmä väärinpäin. En jaksa korjata.

Tags: , , , ,

10 kommenttia - “Naisen päivä”

 1. keijjo Kirjoittaa:

  Ärsyttävää kun näitten blogien kommenteista ei saa tietoa sähköpostiinsa. On turha kysyä mitään, ja turha vastata.

 2. JussiP Kirjoittaa:

  Suihkukuva näyttää häiritsevän paljon Maikki Harjanteen / muun vastaavan lastenkirjailijan kynänjäljeltä.

 3. anomyymi Kirjoittaa:

  ♥ Tissit! ♥

 4. Ville H. Kirjoittaa:

  Jussi: Milloin on nähty Maikki Harjanteen tissejä hä?

 5. hdcanis Kirjoittaa:

  Maikki Harjanne on piirtänyt ajoittain tissejä Mixi & Mutsi -sarjakuvaan.

 6. grezen Kirjoittaa:

  Mixin vai mutsin tissejä?

 7. hdcanis Kirjoittaa:

  Olisikohan molempien? Mixin ainakin…tosin sillai Harjanne-tyylisesti aika pelkistetyn symbolin tasolla.

 8. VesaK Kirjoittaa:

  “Isäni soti Waffen-SS-pataljoonassa suomalaisten vapaaehtoisten joukossa Saksan armeijassa. (…) Sodan jälkeen isä valmistui historia pääaineenaan Helsingin yliopistosta. Hän päätyi liikealalle. (…) Isällä oli pieni arkistokuvaukseen ja mikrofilmaukseen erikoistunut firma. Isän elämäntyö oli mikrofilmata Suomen jokaisen pappilan kirkonkirjat Kansallisarkistoon. Mormonit rahoittivat hankkeen. Dokumentit kuljetettiin tulenkestävällä GMS-merkkisellä pakettiautolla. (…) Kun Jari käy tutkimassa Kansalliskirjastossa vanhoja sanomalehtiä, ne ovat todennäköisesti isäni firman tallentamia. Isä toi myös Suomeen kirjastoissa pitkään käytössä olleet lainauskamerat.” – Kati Tervo, Kesäpäiväkirja, WSOY 2008.

 9. Jabor Kirjoittaa:

  Niin kuin sanoit mää luulin (/toivoin) että olisit kattonut veren vangit!!
  -> Mikä on kyllä hyvä elokuva, mutta vielä parempi kirja!
  x)

  Mutta joo…
  Olipa nyt minullakin järkevää kommentoitavaa… :D

 10. grezen Kirjoittaa:

  Jabor: Mä oon kyllä tykännyt paljonkin Anne Ricen kirjoista (ja tuosta leffastakin) aikoinani, mutta en ole tällä vuosituhannella niitä lukenut, niin en tiedä, mitä mieltä olisin niistä nykyään! :) Hauskaa, miten jokainen sukupolvi keksii aina vampyyrit uudestaan. Tosin nuo Twilightit sun muut kuulostavat aika munattomilta Ricen kirjoihin verrattuna. True Bloodista en osaa vielä kolmen jakson perusteella sanoa, että onko hyvä vai ei.