Step by step

Tags: , , , ,

21 kommenttia - “Step by step”

 1. hiekkis Kirjoittaa:

  Toi nimijuttu on niin totta! Ja kaikissa soi (ysäri)tekno.

 2. Miäs Kirjoittaa:

  Mää alan itkeä, kun toi nalle on niin parka.

 3. grezen Kirjoittaa:

  No se lastenkirja on tosi itkettävä! Ja se nalle jää vielä lopussa luokalleen.

  http://kirjavainen.jns.fi/cgi-bin/select3.cgi?id=3245
  http://koti.mbnet.fi/seija10/nallekoulu.gif

 4. Holle Kirjoittaa:

  Oikean ja vasemman hahmottaminen on ongelma ja hyväntahtoiset ihmiset luulee että se paranee kun muistaa millä piirtää tai kirjoittaa!

 5. grezen Kirjoittaa:

  Oikean ja vasemman muistan muuten hyvin, mutta en silloin, kun pitää tehdä joku liike nopeasti jompaan kumpaan suuntaan… Siinä ei paljoa auta muistella piirtokättä.

 6. Hui_hai Kirjoittaa:

  Pitäisi olla poliisi, jotta muistaisi luontevasti oikean ja vasemman. Ts. Asiakas on aina oikeassa ja pamppu vasemmassa.

 7. keijjo Kirjoittaa:

  Puks.

  “Se on vasemmalla… sydän on vasemmalla puolella.”

 8. pikkulaku Kirjoittaa:

  En itse treenannut samaan aikaan, mutta joskus kotipaikkakunnan karateseurassa oli treenannut mies, joka kirjoitti treenien alussa vasempaan jalkaterään V:n ja oikeaan O:n.

  Nää kaikki body bumpit sun muut ovat todellakin vain brändättyjä aerobickejä. Joo, hyvää liikuntaa niille, jotka tykkää heilua musiikin tahdissa. Mulla taas kun on samanlaisia kinesteettisiä hahmotusongelmia ja olematon rytmitaju, joten mieluummin liikun omaan tahtiin. Useimmat liikunnanohjaajat ovat itse ns. liikunnallisesti lahjakkaita, joten he eivät usein osaa ymmärtää, ettei kaikkien ole niin helppoa heiluttaa raajojaan käskytyksen tahtiin.

 9. -rh Kirjoittaa:

  Joo, musiikillisesti ja liikunnallisesti lahjakkaille on taivas (ja korkki) auki, öh.
  Jos saa kysyä, onhan tuo kuntonyrkkeily ohjattu, teknisesti, niin että ranteet säästyvät?

 10. grezen Kirjoittaa:

  En mä vielä saa niin kovaa lyötyä että ranteet menis rikki… Ei oo tainnut sen kummempaa opastusta olla, en muista. Hyvät ohjaajat kyllä muuten.

 11. jovain Kirjoittaa:

  Toi on niin tota, ja tuttua…

 12. Anu Kirjoittaa:

  Onneton rytmitaju on minullakin ja turhaan kiusasin itseäni aerobiceissä ihmetellen miksi liikunta on ainaista itkua ja hammasten kiristystä.. Krav maga toi pelastuksen! Tosin sielläkin ohjaaja haluaa välillä laittaa kurssilaisten päät sekaisin “kädet tekee vasen-vasen-oikea-lyöntisarjaa ja jalat hiihtää”-komennuksilla! Mutta eipä tarvii kuunnella uusimpia diskohittejä :’D

 13. Dea Kirjoittaa:

  Kuule, täällä toinen! VIHAAN aerobicia! Sitten löysin oman lajini: Hydrobicin, eli ns. vesiaerobicin! Tehosta, hauskaa (oikeasti) ja jopa tällaiselle rytmitajuttomallekin helppoa. Ja parasta, ettei veden alta kukaan näe, jos menee ihan surkeasti. :D Suosittelen lämpimästi! Ensimmäistä kertaa 26-vuotiaana löysin sen paljon puhutun liikunnanilon. :)

 14. Grezen Kirjoittaa:

  Dea: näkökyvyn puute vähän rajoittaa vesiaktiviteetteja, pitäis olla altaassa rillit päässä kun muuten en näkis ohjaajaa :) Muuten kyllä vois olla hauskaa, vedessä on nastaa pomppia.

 15. Reta Kirjoittaa:

  Haha toi kuntonyrkkeilyn verryttely on niin totta! Itse olin viime keväänä kuntonyrkkeilemässä ja verryteltiin varmaan 20min juosten salia ympäri joka kierroksella aina vain hölmömmillä liikkeillä. Nyrkkeiltiin sitten se toine 20min.
  On olemassa muuten uimalaseja joissa on vahvuukset, isälläni on sellaiset. Hinnasta en tosin tiedä, se voi olla aika arvokas hankinta.

 16. Salla Kirjoittaa:

  Joo, mulla oli viime syksynä Motivuksen 10 kerran kortti. Vanheni joulukuussa ja sain siihen mennessä käytettyä 5 kertaa… Tuli todettua taas kerran että ei ole mun juttu!

 17. jPekka Kirjoittaa:

  Grezen, uimalasejakin saa vahvuuksilla – suosittelen!
  t. nimim. “uimisen ilon uudelleen löytänyt miinus kasin likinäköinen”

 18. Dea Kirjoittaa:

  Grezen, ystäväni käyttää kyllä silmälaseja hydrobicissa. Siinähän vesi yltää noin rintakehän korkeudelle, ellei mene syvänveden hydrobiciin. :) Mukaan vaan!

 19. Ninni Kirjoittaa:

  <3 Erittäin samaistuttava :)

 20. norpatti Kirjoittaa:

  Hahhaa, vähänkö repesin noille “breakbreakbreakbreakbreak your heart”:lle ja tolle vikalle :DD

 21. Ryhä-chan Kirjoittaa:

  Yäähhh, AEROBICKIÄ!! Pelkkä tuskanhiki nousee ajatellessa juuri tuota yhtäaikaa liikkumista, ohjeiden kuuntelua tms… Syvimmät sympatiani :<