Ei vaihtamalla parane

Tags: , ,

13 kommenttia - “Ei vaihtamalla parane”

 1. kjjj Kirjoittaa:

  Lakanalle löytyy tuonkin jäkeen käyttöä, koska se hiutunut reikä on kaunis.
  Pesukone hajosi noin 20 pesukerran jälkeen.
  Vanhin käytettynä ostettu Nokia on yhä ehjä muttei sovi uusiin verkkoihin.

 2. Reetta Kirjoittaa:

  Lakanan voi repiä räteiksi, joille on käyttöä ainakin siivouksessa, kenkien lankkaamisessa ja öljyvärimaalauksessa. Tosin kun kaikki lakanat hajoavat näemmä yhtäaikaa, niin yksi kaappi onkin näitä rättejä täynnä.

 3. kjjj Kirjoittaa:

  Liimaa se taulupohjan päälle ja maalaa niin että tuo hiutukangas näkyy kuvassa.

 4. Zuila Kirjoittaa:

  Poikakaverilla samanlainen kännykkä :D Ollut 8 vuotta toiminnassa ja pelaa edelleen hyvin! Kerran on uusi akku vaihdettu, mutta muuten samoilla osilla puksuttaa :D

 5. Grezen Kirjoittaa:

  Zuila: Mä oon kuullut muiltakin vastaavanlaisia kokemuksia! Tää on joku ihmemalli.

 6. Pallo Kirjoittaa:

  Akut kannattaa vaihtaa ajoittain. Aktiivikäytössäni olevat puhelimet pärjäävät 2-3 vuotta yhdellä akulla. Sitten varaustiheys on laskenut sille tasolle, että eron uuteen huomaa helposti.

 7. Ribes Kirjoittaa:

  Oi voi!!! Mulla oli tuo samainen kännykkä, erivärisillä kuorilla tosin, ja se oli ihana ja ikuinen kunnes se pöllittiin baarireissulla… :-( siitä on jo 4v aikaa, mutta ikävöin sitä yhä. Ja sen viestiääntä, kumisina nöpsyviä nappuloita, kaikkea! Ah tuo ihana puhelin…

 8. flunssainen Kirjoittaa:

  Sä pelastit mun sairastelupäivän. Jo eka postaus sai mut rullaamaan koko blogin sen ihka ekaan postaukseen asti.
  Voin vain todeta, että tää blogi on erittäin viihdyttävää luettavaa ja sai naurahtelemaan.
  Ja huomaan, että on jo ehkä hiukan parempi olokin tästä flunssasta. :) Kiitos.

 9. -rh Kirjoittaa:

  Noita nokialaismallejahan käytettiin vanhuksilla, äidillänikin ennen kuin hän höyrähti lopullisesti. suht´joviaalit näppäimet, ja kun uudemmissa ne kutistuivat pieniksi ja painuivat yheen tasoon, olivat kysyttyjä.
  Nyt voisi sanoa esim. tuosta samsung galaxi SII:sta, että kosketusnäytöissä kaikki on tullut takaisin; painallukset saa korostettua aidon oloisesti, ja voi tuosta androikojeiden välisestä online-kuvasillastakin olla hyötyä, … Nokilaisessahan “kilpailijassa” ei riitä akun teho sen enempää siihen kuin tukiasematointoihinkaan, siis esim. (vara)internetyhteytenä kun muu pettää tai sitä ei jossain paikoin ole lain.

 10. Grezen Kirjoittaa:

  Flunssainen: kiva kuulla :)

 11. tarja Kirjoittaa:

  Suosittelen katsomaan dokumentin nimeltä “Light bulb conspiracy” eli “Hehkulamppuhuijaus”, jonka Yle esitti muistaakseni viime vuonna. Netistä löytynee tästä osoitteesta: http://tiny.cc/dkksgw Aiemmin se on ollut myös Youtubessa, mutta nyt jouduin vähän enempi googlettelemaan ennen kuin löysin…

  Markkinoiden kannalta parempi, että tavarat ei kestä liikaa… :(

 12. Grezen Kirjoittaa:

  Kiitti vinkistä ja linkistä, mulla jäikin tuo aikoinaan katsomatta, vaikka meinasin!

 13. Iita Kirjoittaa:

  Mun puhelin alkaan oleen vähä heikos kunnos, mutta mä en h a l u a ostaa uutta puhelinta, sillä mua etoo kaikki nykymarkkinoilla myytävät kapulat :–( En haluu mitään kosketusnäyttöstä viihdekeskusta turhine vempeleineen mun taskuun, vaan normaalin puhelimen, joka ei mee viikon päästä pärstäleiksi. Mua harmittaa ostaa niinku ylipäätään mitään teknologiaa tänä päivänä.
  “Saan tyydytystä siitä että esineet tulevat luontaisen elinkaarensa päähän” <-Mulla on muuten ihan sama asia, mutten oo tajunnu sitä ennen! On mahtavaa kun löytää jonkun sanoneen/kirjoittaneen jonkun lauseen, jota oot kauan ite halunnu sanoa, muttet tiedä miten sen muodostais. Rakastan ihan hirveesti sitä kun käytössä paljon olleet vanhat vaatteet pikku hiljaa rispaantuu ja menee rähjäsiks <3
  Yyyh, eikä oikeesti miten karseeta nykyyän on kaikki kaupas myytävä kama :,,,(( hohoo, kuulostan ihan joltain 70-vee vaarilta, joka lapsuudessa kaikki oli paremmin.