Ruosteiset vanhukset

Itse merkintään liittymättä:

PÄIVÄKUVITELMIA-näyttely Kirjakauppa Oivassa (Kauppakatu 37, Kuopio) 28.3. saakka.

Kuopiolaiset ja kaupungissa jostain syystä vierailevat – käykääpä katsomassa.

Tags: , ,

9 kommenttia - “Ruosteiset vanhukset”

  1. VesaK Kirjoittaa:

    Hoh, luinpa ensin viim. kuvassa Singstarin lausuvan: “Olet hoomo!” Kaikkea sitä insinöörit keksii…

  2. Pallokala Kirjoittaa:

    Singstar ja Guitar Hero ovat kyllä ehkä parhaat PS2:lla. Ja niitä löytyypi vieläpä paljon ja edullisemmin kuin uudemmille konsoleille.
    Tosin Ruoste sopii vasta Singstar-session loppuun kun äänet ovat jo käheät eikä jaksa innostua nopeammista biiseistä.

  3. Zeroness Kirjoittaa:

    Katselin tänään Oivassa postikortteja, kunnes huomasin seinällä tutun näköisiä sarjakuvia. Mietin, että mitenhän ne tänne Kuopioon ovat päätyneet. Ja nyt kun tulin varsin vilkaisemaan pitkästä aikaa tätä sarjisblogia, syykin sitten selvisi. Näin ne asiat verkottuvat toisiinsa.

    0

  4. kuopiolainen Kirjoittaa:

    Mulla on ollut jo melko pitkään jääkaapin ovessa lehdessä ollut juttu, jossa on siitä sinun Kuopion näyttelystä. Nyt kun vaan pääsisi koulusta sopivaan aikaan, että kerkeäisi sitä katselemaan. Singstar on kyllä aivan paras!

  5. Awe Kirjoittaa:

    Miten niin “oli”? Meillä tönöttää telkkarin alla sulassa sovussa sekä PlayStation 2, että 8-bittinen Nintendo (sekä pari muuta konsolia). Singstaria tosin ei löydy, mutta voipa tuota laulaa Guitar Herossakin tai pc:n ikiomassa SingStar-kopiossa, Ultrastarissa. Mutta en laula.

  6. grezen Kirjoittaa:

    Guitar Heroa mä en osaa YHTÄÄN… siinä vasta liian monta näppäintä onkin! Eli sitä ei tähän kotiin ihan heti tule. Wanha Nintendo ois hyvä, mutta ei ole osunut vielä vastaan hyväkuntoista ja halvalla.

    Kuopiolainen: Se Viikko-Savon juttu oli aika hupaisa – olivat nimittäin laittaneet siihen suoraan mun lähettämän lehdistötiedotteen, muuttamatta sanaakaan… ja sitten lätkäisseet jonkun täysin käsittämättömän otsikon päälle (“Sarjakuvissa on Reetta Laitisen blogien juju”) :D Mutta kiva tietää, että on näkynyt!

    Oiva on aika mukava kirjakauppa, siellä kannattaa käydä muutenkin pyörähtämässä. Kuopion kirjakauppatarjonta on perinteisesti ollut aika köyhää, Akateeminen kirjakauppakin poistui joskus vuosituhannen vaihteessa. Eli kannattaa tukea Oivaa ja muita divareita, joista saa muutakin kuin Suomalaisen kirjakaupan perusmatskua.

  7. Ulpukka Kirjoittaa:

    “Ehkä tämä on tarkoitettu pelattavaksi vain isoissa taulutelkkareissa…”

    Playstation 2? Se vanha masiina? Lol. Not. :D

  8. grezen Kirjoittaa:

    Ulpukka: No isommissa kuin mun telkkari, joka on myös vanha masiina. Tai itse asiassa varmaan aika lailla samaa vuosikertaa kuin tuo pleikkari. Eli asia on kai nähtävä niin, että mun näkökyky on se, joka ei toimi :D

  9. Ganon Kirjoittaa:

    Gaah mun kaveri laulaa Ruostetta aina kun me lauletaan Singstaria… paitsi jos me lauletaan ABBA singstaria, siinä kun ei ole lainkaan suomenkielisiä kappaleita 8D