Ennen muinoin maailmalla

Reportaasi vuoden 2008 Angoulêmen reissusta (mun eka kerta A:ssa) käveli vastaan. Ilmestynyt alunperin Sarjainfossa 4/07. Tänä vuonna jäi festarit väliin mutta eiköhän tuonne taas joskus pääse. Tästä sarjakuvasta tykkään vieläkin, pitäisi varmaan tehdä tällä tyylillä taas jotain.

Tags: , , ,

3 kommenttia - “Ennen muinoin maailmalla”

  1. norpatti Kirjoittaa:

    Parhautta! Ja pisteenä iin päälle vielä tuo tarina ;DD

  2. kiemura Kirjoittaa:

    Oi, muistan kun tämä ilmestyi Sarjainfossa! Repeän edelleen tuolle Tintti-viittaukselle! Hauska myös tuo ruutu missä makaatte täysin poikki patjoilla! Muistan kun aina kaiholla luin näitä Angoulême-kertomuksia lehdestä, mutta viimein viime vuonna pääsin minäkin vihdoin sinne hämmästelemään!:)

  3. Reetta Kirjoittaa:

    Angoulême pitää tosiaan itse kokea :) Huh, vaikea uskoa että tästä reissusta on jo viisi vuotta!