Nuoren naisen vaatemaailma

Tags: , , ,

16 kommenttia - “Nuoren naisen vaatemaailma”

  1. Aino S Kirjoittaa:

    Hyvä idea, vois pitää tänä vuonna päiväkirjaa. Ehkä. Stockan alessa meni parisataa ja päätin, että nyt mulla on jo melkein kaikkea.

    Kalliita rintsikoita, oikein.

  2. grezen Kirjoittaa:

    Lakkasin jossain vaiheessa ostamasta halpisrintsikoita kun niistä on vain haittaa ja vitutusta.

  3. Tuuk42 Kirjoittaa:

    Mua viehättää sanoinkuvaamattoman paljon että vaateostoslistaltasi löytyy myös nyrkkeilyhanskat :)
    Kai ne lämmittää talvipakkasilla.

  4. hdcanis Kirjoittaa:

    Niin, tarkoittaako turha ostos tässä sitä että ostaa tavaraa jota ei ehkä kuitenkaan oikeasti tarvitse, vai sitä että ostaa mitä tarvitsee mutta halvemmallakin olisi voinut ne saada?

  5. grezen Kirjoittaa:

    Turha ostos on siis sellainen, jota käyttää vain kerran tai pari.

  6. Aino S Kirjoittaa:

    Tämän takia turhat ostokset on aina halpisjuttuja mun mielestä. Mä en ole ikinä katunut sitä, että olen ostanut jotain kallista ja hyvää. Mieluiten tietty käytettyä ja hyvää.

  7. laite Kirjoittaa:

    Ei voi kyl näin miehenä kuin ihmetellä, miten kukaan saa lähes 1000 euroa kulumaan vaatteisiin yhden vuoden aikana O_O

    No, kaikki tyylillään tietty.

  8. hdcanis Kirjoittaa:

    Joo, konservatiivisella pukeutumisella ei tule turhia ostoksia juuri tehtyä. Ja vaatteenvaihtobileet on turhia kun käytän ihan itse ne vaatteet loppuun…
    Nojoo, viime vuonna ei tullut ostettua yksiäkään kenkiä, tänä vuonna pitänee sellaiset hankkia. Ja laukku varmaan myös kun siitä vanhasta alkaa pohja hajota…

  9. Grezen Kirjoittaa:

    laite: Vastaavasti elektroniikkaan kulutin vuonna 2010 0 euroa, levyihin 0 euroa, peleihin 0 euroa, dvd:ihin n. 20 euroa…

    Kannattaa muuten joskus pitää ostospäiväkirjaa valitsemastaan aiheesta vaikka tuntuisi, että ei osta juur mitään. Mäkin ajattelin, että tuo summa olisi vähäisempi. Mutta miehillä ei sentään mene rahaa sukkahousuihin tai rintsikoihin, joihin tuossa mun listasssa meni jo melkein 200 e. :)

  10. Grezen Kirjoittaa:

    Eniten mun rahoja kuluu kyllä varmaan ruokaan ja juomaan, kun tykkään syödä ulkona (lounaalla ja muutenkin). Sarjiksiin ja kirjoihin uppoaa myös melkoinen summa vuodessa…

    (Korjaus edelliseen, peleihin en kuluttanutkaan ihan 0 euroa kun ostin yhden SingStarin. Olikohan se 20 e? Ja tänä vuonna pitää päivittää tietokonetta joten elektroniikkaankin menee taas rahaa.)

  11. hdcanis Kirjoittaa:

    Joo, multa menee kai eniten kulttuurituotteisiin, kirjoihin, levyihin, sarjakuviin, leffoihin. Ja ruokaan tietty, vaikka varmaan vähemmän kuin kulinarismiin taipuvilla.
    Toisaalta kehoittaisitko karsimaan kotimaisen sarjakuvan ostelua?

  12. Grezen Kirjoittaa:

    Mä voisin karsia sarjakuvien ja kirjojen ostelua hyllytilasyistä. Mutta sitten taas toisaalta just en viiti karsia kotimaisen (tai pienkustantamoiden julkaiseman käännössarjakuvan) sarjakuvan ostamisesta kun haluan tukea tekijöitä ja kustantajia… Onneksi mökilläkin on kirjahyllyjä.

    Vaatteet on jotenkin helpompi laittaa kiertoon kuin kirjat.

  13. Grezen Kirjoittaa:

    Muutama ilmaiseksi saatu vaate (ja ehkä ostovaatekin) on jäänyt listalta pois, ainakin anopilta mökkikengiksi saadut vaaleanpunaiset piraatti-Reinot eli Saulit.

    Lähitulevaisuudessa pitäis ostaa muutamat paksut sukkahousut (miten sukkiksia ei ole kuitenkaan ikinä tarpeeksi?), alushousuja ja ehkä parit pitkävartiset sukat. Hyvä ja nätti olkalaukku tulisi myös tarpeeseen, sellainen josta saa hihnan pään yli ja jossa olis pikkutasku avaimille. Jokunen peruspaita olisi myös kiva. Housuja ei nyt tartteekaan (vihaan housujen ostamista), kun ostin nuo kulttuurihousut, paikkasin farkut ja lyhensin syksyllä ostetuista kirpparihousuista lahkeet.

  14. hdcanis Kirjoittaa:

    Jeps, vaatteet vie vakiotilavuuden, uutta ostetaan sitä mukaa kun vanhaa pitää heittää pois (kuluneisuuden vuoksi), mutta kirjojen ja muiden kanssa on vaikeampaa…tosin olenhan mä niitä kiikutellut myös divariin, ja antanut pois kirppareille ja kirjastoon. Ja jokin aika sitten dumppasin levyistä ja leffoista pois ne muovikuoret ja laitoin levyt kansioihin niin mahtuivat paremmin (ja kasan niitä ehjempiä muovikuoria kannoin kirjastoon että saattoivat niitä omia huonokuntoisiaan vaihtaa).

    Kaipa sitä voisi listata noiden ostelua, mutta noissa on se “tuen hyvän kirjallisuuden, sarjakuvan, musiikin tekemistä” aspekti jolla rationalisoin toiminnan hyväksyttäväksi mitä vaatteissa tai ruoassa harvemmin on (tosin pohdin että pitäisköhän siirtyä juomaan vain luostarioluita ja Chartreusea muiden alkoholien sijaan…)

  15. Grezen Kirjoittaa:

    Pitäisi muistaa tuo, että kirjastoonkin voi lahjoittaa. Ja joissakin kirjastoissa (ainakin Itiksessä) on eteisessä vaihtohylly, johon voi myös jättää kirjojansa. Ainakin niitä, joita divarit eivät huoli… Tosin mä olen tainnut ottaa sieltä hyllystä enemmän kuin jättää. Viimeksi poimin mukaan Huxleyn Uljaan uuden maailman muovitetun pokkariversion, jota yksikään divari ei ottaisi vastaan, mutta joka on just passeli matkalukemisena.

    Bookcrossauksesta en ole jaksanut koskaan innostua. En viitsi metsästää lukemista ympäri kaupunkia, kun lukemattomia kirjoja (kirjaston ja omia) on muutenkin nurkat pullollaan :)

  16. Setämies Kirjoittaa:

    Nuo pikkuhuosut…setä tykkää…